صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۴۲۳۹
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹
قرآن؛ ملاک انتخاب/ موسوی‌لارگانی:

گروه اقتصاد: نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: کاندیداها باید سعی کنند در وعده‌های انتخاباتی خود، قول‌هایی را بدهند که امکان انجام آن وجود داشته باشد و وعده‌های دروغ و توخالی به مردم ندهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با فرارسیدن ایام انتخابات و شروع به کار فعالیت‌های تبلیغی کاندیداها، شاهد امواج گسترده‌ای از وعده و وعیدهای نامزدهای ریاست‌جمهوری و شورای شهر هستیم که عمده این وعده‌ها و برنامه‌ها با محوریت مسائل اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم است. البته در بسیاری از موارد شاهد خُلف وعده کاندیداها و فراموشی وعده‌های آنان هستیم؛ چراکه برخی از افراد، پس از پیروزی در انتخابات، وعده‌های خود را فراموش می‌کنند که این خُلف وعده از منظر قرآن کریم بسیار ناپسند است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی‌لارگانی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به لزوم ارائه وعده‌های عملی از سوی کاندیداها اظهار کرد: به نظرم اگر کاندیداها به توصیه‌هایی که طی سال‌های گذشته، مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی(ره) در ایام انتخابات به کاندیداها داشتند، توجه کرده و به همان روش عمل کنند، بهترین روش را انتخاب کرده‌اند.
وی ادامه داد: ‌مقام معظم رهبری در سال 92 توصیه‌ای را به کاندیداها داشتند و فرمودند وعده‌ای به مردم بدهید و شعاری را برای تبلیغات خود انتخاب کنید که اگر شما رأی آوردید و به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدید، وقتی همان وعده شما مورد مطالبه قرار می‌گیرد، شرمنده مردم نشوید.



موسوی‌لارگانی اظهار کرد: به نظرم، کاندیداها باید سعی کنند در وعده‌ها انتخاباتی خود، قول‌هایی را بدهند که امکان انجام آن وجود داشته باشد و وعده‌های دروغ و توخالی به مردم ندهند. البته به نظرم، مردم ما از شعور سیاسی بالایی برخوردار هستند و متوجه می‌شوند که صحبت‌ها و وعده‌های کدام‌ یک از کاندیداها امکان اجرایی شدن دارد و کدامیک قابل اجراء نیست.
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اگر کسی وعده‌های خود را منکر شود، شاید همان فرمایشی که مقام معظم رهبری بیان کردند، یادآوری می‌شود که کاری نکنید که شرمنده مردم شوید. اکنون هم همه کاندیداها، اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا باید وعده‌‌هایی به مردم بدهند که شدنی باشد.
نماینده فلاورجان در خانه ملت تأکید کرد: با توجه به امکاناتی که در کشور ما وجود دارد، لازم است که کاندیداها، پیرو سخنان رهبر معظم انقلاب، به مردم بگویند که نگاه ما به خارج از کشور نیست بلکه نگاه ما به درون خواهد بود. همچنین لازم است که به داشته‌های خودمان تکیه کنند و در اینصورت است که وعده‌های آنها قطعا عملی می‌شود.
موسوی‌لارگانی در پایان گفت: اگر چشم به بیرون از کشور داشته باشیم، همه این امیدها به دلیل خلف وعده آنان بر باد خواهد رفت و نتیجه‌ای برای مردم نخواهد داشت و گشایشی در زندگی آنان ایجاد  نخواهد شد؛ در حالی‌که اگر به آنچه در کشور داریم تکیه کنیم و جلوی ریخت و پاش‌ها گرفته شود، تعهداتی که داده می‌شود، راحت‌تر عملی خواهد شد.