خبرگزاری ایکنا در نظر دارد در پایان هر هفته یک مؤسسه
قرآنی را به عنوان «مؤسسه برتر هفته» معرفی کند و این موضوع با هدف قدردانی از مؤسسات به جهت همکاری با ایکنا
و ارتباط خبری قوی با سرویس مؤسسات قرآنی مردمنهاد انجام میگیرد. بنابر این ایکنا از تمامی مؤسسات قرآنی و خانههای
قرآن روستایی دعوت میکند تا برای بهتر دیده شدن مؤسسه و پیشبرد اهدافشان با این
خبرگزاری ارتباط قویتری را برقرار کنند.
مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد اولین مؤسسهای بود که به عنوان مؤسسه برتر هفته به معرفی آن پرداختیم.
دومین مؤسسهای که به عنوان مؤسسه برتر هفته معرف شد، «جامعةالقرآن الکریم» بود.
و سومین مؤسسهای که به معرفی آن به عنوان مؤسسه برتر هفته پرداختیم، مؤسسه قرآن و عترت امام رضا(ع) اهواز بود.
چهارمین مؤسسه برتر هفته مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی معجزه جاوید بود که به معرفی آن پرداختیم.
پنجمین مؤسسه برتر هفته، مؤسسه فرهنگی قرآنی بین الحرمین شاهرود بود که به معرفی آن پرداختیم.
ششمین مؤسسه برتر هفته، مؤسسه فرهنگی قرآنی صراط مشهد بود که به معرفی آن پرداختیم.مؤسسه سرای ذکر اردبیل نیز هفتمین مؤسسهای بود که از نگاه ایکنا به عنوان مؤسسه برتر هفته معرفی شد.
این هفته در نظر داریم تا مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت معصومه(س) میبد در استان یزد را به عنوان هشتمین مؤسسه برتر هفته از نگاه
ایکنا معرفی کنیم.
این مؤسسه که از موفقترین مؤسسات قرآنی شهرستان میبد است فعالیت خود را از سال 1375 آغاز کرده و تاکنون موفق به تأسیس 17 شعبه در سطح شهرستان و آموزش سالیانه بیش از دو هزار نفر در رشتههای مختلف شده است. کسب عنوان مؤسسه برتر کشوری در آزمونهای سراسری 93، تأسیس پنج مرکز پیشدبستانی و آموزش سالیانه بیش از 260 نونهال و قرآنآموز خردسال در این مراکز و راهاندازی سه دبستان قرآنی و ارائه آموزشهای قرآنی و تربیتی به دانشآموزان از دیگر افتخارات و اقدامات این مؤسسه است.
مدیریت مؤسسه برعهده حجتالاسلام والمسلمین محمدکاظم صباغی است که از حافظان کل قرآن و دارای مدرک دکترای اقتصاد و سطح چهار حوزه علمیه است.
نتیجه و حاصل فعالیتهای این مؤسسه تربیت بیش از 736 نفر حافظ قرآن است که بیش از 100 نفر از آنها موفق به حفظ کل قرآن کریم شدهاند. دورههای تربیت مربی در رشتههای مختلف، کلاسهای تدبر در قرآن، آموزش صوت و لحن، دوره جامع آموزش روخوانی و روانخوانی، طرح تربیت حافظان مبلغ، برگزاری سیر مطالعاتی شهید مطهری و مسابقات مختلف کتابخوانی از دیگر برنامههای این مؤسسه است که به صورت مستمر و با استقبال چشمگیر علاقهمندان برگزار میشود.
در راستای گسترش فعالیتها و ارتقای سطح کیفی آموزشها و مهارتها، این مؤسسه علاوه بر ایجاد واحدهای گوناگون اجرایی همچون معاونت اجرایی، اداری و مالی، روابط عمومی، طرح و برنامه، پیشدبستانی و دبستان، واحدهای مختلف آموزشی نظیر واحد نظارت و ارزیابی، واحد پژوهش، واحد آموزشهای تخصصی، واحد مشاوره، آموزش خانواده، واحد فرهنگی و توسعه و ترویج را در زیر مجموعه طراحی و پیش بینی کرده است.
در حال حاضر بیش از 150 نفر مربی و نیروی اجرایی و مدیریتی در بخشهای مختلف مؤسسه مشغول به همکاری و ارائه خدمت به جامعه قرآنی هستند و ماهیانه به صورت میانگین حدود 900 نفر در کلاسهای مختلف مؤسسه (اعم از دورههای مستمر و بلند مدت یا مقطعی) مشغول یادگیری آموزشهای مختلف قرآنی هستند.
این مؤسسه در حال حاضر در حال تدوین سند چشم انداز پنج ساله و برنامههای راهبردی خود در افق پنج ساله و بلند مدت است تا بتواند گامهای مؤثر و عمیقتری را در ترویج فرهنگ قرانی بردارد.
گفتنی است؛ مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد، جامعةالقرآن الکریم، مؤسسه قرآن و عترت امام رضا(ع) اهواز، مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی معجزه جاوید، مؤسسه فرهنگی قرآنی بینالحرمین شاهرود، مؤسسه فرهنگی قرآنی صراط مشهد و مؤسسه قرآنی سرای ذکر اردبیل از جمله هفت تشکل قرآنی ـ مردمی غیردولتی هستند که در این بخش به معرفی آنها پرداخته شد.