صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۷۲۸۲
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳

گروه جامعه: مراسم تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش، فردا در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش، مراسم تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش، فردا 19 اردیبهشت 96 از ساعت 16 با حضور جمعی از مدیران، نمایندگان مجلس، هنرمندان و فعالان عرصه مد و لباس در سالن همایش پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

همزمان با این مراسم، نمایشگاهی از 80 اثر برگزیده پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش در همین مکان آغاز به کار خواهدکرد.

نمایشگاه آثار منتخب پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 20 و 21 اردیبهشت از ساعت 10 تا 18 میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

گفتنی است در این دوره از جشنواره بیش از 450 اثر از شهرها و استان‌های مختلف از جمله تهران، لواسانات، سمنان، سنندج، کرج، قزوین، تبریز، نجف‌آباد، اصفهان، اراک، شیراز، مشهد، سبزه‌وار، نوشهر، یزد و رشت به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

جشنواره نقش تن پوش، تلاشی برای الگو سازی و ترویج استفاده از طرح‌ها و نقش‌های ایرانی و اسلامی متناسب با فرهنگ و نیاز جامعه در انواع لباس‌ها و ترغیب هنرمندان جوان به طراحی و خلق تصاویر زیبا بر روی تن پوش یا همان تی‌شرت ساده است که 19 تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شده است.

برای اولین بار بخش داوری صنعتی و خرید طرح توسط تولیدکنندگان پوشاک در کنار داوری هنری، به این جشنواره اضافه شد.

پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش با همکاری کارگروه ساماندهی مدو لباس ایرانی و اسلامی وزارت ارشاد، انجمن مؤسسات مد و لباس کشور، ستاد توسعه فناوری نرم و هویت ساز ریاست جمهوری، پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری، مؤسسات خصوصی و به دبیری الهام زایجانی، معاون فرهنگی جهاد هنر برگزار شده‌است.