صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۸۴۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹
آیت‌الله تسخیری:

گروه سیاسی: مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام با اشاره به استفاده نامزدها از شعارهای قومیتی و مذهبی گفت: استفاده از موضوعات قومیتی و مذهبی در تبلیغات انتخاباتی از امور ضد وحدت بوده و به منزله پاره پاره کردن امت است.

آیت‌الله محمدعلی تسخیری، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تلاش مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای تحقق آرمان امت واحده اسلامی و پیگیری استراتژی دیپلماسی وحدت گفت: مجمع جهانی تقریب چند مرحله را گذرانده که مرحله اول تدوین اساسنامه بود و در مرحله دوم ایجاد رابطه با مجامع جهانی است که در این حوزه روابط وسیعی شکل گرفت.
وی افزود: مجمع‌التقریب در مرحله سوم به دنبال عبور از نخبه‌ها و حرکت به سمت توده‌های مسلمان در جهان اسلام بود و امروز نیز در این مرحله قرار دارد.
آیت‌الله تسخیری همچنین اظهار کرد: بر این اساس و با توجه به ارشادات مقام معظم رهبری مبنی بر پیگیری دیپلماسی وحدت، مجمع تقریب مذاهب اسلامی را برای ایجاد اتحادیه‌های جهانی وادار به حرکت و اقدام کرد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام گفت: بر همین اساس اولین اجلاس اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت در جهان اسلام با حضور علما، اندیشمندان و نخبگان تشکیل شد تا بتوانیم در ادامه به نظام‌نامه ایجاد اتحادیه‌ها دست پیدا کنیم؛ این طرح در حالی مطرح شده که با مخالفت‌ها و موانع بسیاری روبروست.
وی با اشاره به مخالفت‌ها و موانع پیش روی مجمع تقریب مذاهب اسلامی در مسیر دیپلماسی وحدت اظهار کرد: این مخالفت‌ها و موانع از سوی جریان‌های استکباری، ارتجاعی، صهیونیستی و ضد تقریبی به صورت گسترده ایجاد می‌شود که باید بتوانیم از آنها بگذریم.
آیت‌الله تسخیری همچنین با اشاره به استفاده نامزدها از شعارهای قومیتی و مذهبی گفت: استفاده از موضوعات قومیتی و مذهبی در تبلیغات انتخاباتی از امور ضد وحدت است و این پاره پاره کردن امت است.
مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام افزود: نامزدهای ریاست جمهوری بهتر است صحبت‌های انقلابی و عمومی را مطرح کنند و از این طریق به رقابت‌های انتخاباتی بپردازند.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
با سلام و احترام
دستاویز قرار دادن یک چیز است، واقعاً اهمیت دادن، زحمت کشیدن و مطرح کردن چیز دیگری است.