صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۰۴۶۹
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
آیت‌الله العظمی نوری همدانی:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله العظمی نوری همدانی تاکید کرد: ما به تبعیت از مقام معظم رهبری در برابر سند 2030 سکوت نخواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی، 27 اردیبهشت ماه در درس خارج خود گفت: مردم همان طور که آموزش احکام و نماز را به فرزندان یاد می‌دهند باید سیاست و مسایل اجتماعی را نیز آموزش دهند.
وی افزود: باید مبلغان به خصوص در ماه رمضان مسایل را برای مردم بگویند؛ مردم را با فلسفه عزاداری عاشورا و فاطمیه آشنا کنند که کمتر گفته شده است.
آیت الله نوری همدانی با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات به عنوان حق و تکلیف عنوان کرد: مردم به عنوان یک جهاد همان طور که به جبهه رفته‌اند امروز نیز با حضور خود نشان دهند که به نظام علاقه دارند و بدانند هر رای تیری بر پیکر دشمن است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه به تعبیر امام حفظ نظام از اوجب واجبات است تصریح کرد: کوچکترین کلمه‌ای که سبب هتک نظام و سیاه نمایی شود باعث تضعیف نظام است در حالی که نظام در طول انقلاب اسلامی، خدمات زیادی به مردم و کشور داشته است و مبلغان باید این خدمات را تبیین کنند.
وی با اشاره به سند 2030 افزود: غرب چون همیشه زیاده‌خواهی دارد و با نگاه تحقیرآمیز به ما نگاه می کند لذا سندی از طرف سازمان‌های بین‌المللی درست کرده‌اند تا کسی نتواند از امر به معروف و از جهاد سخنی بگوید.
وی تاکید کرد: ما مستقل هستیم و عزت و توانمندی در حد بالا داریم و این جرم بسیار بزرگی است بعد از اینکه این همه مردم خون و شهید داده‌اند کسانی بیایند این سند را مخفیانه امضاء کنند.
این مرجع تقلید با اشاره به گردهمایی ده‌ها تن از استادان حوزه و ابراز نگرانی در این مسئله عنوان کرد: رهبری اگر چیزی فرمودند حوزه خود را حامی رهبری می‌داند و نمی‌تواند سکوت کند؛ ما اعلام می‌کنیم رهبری هر موضعی داشته باشند حوزه پشتیبان آن است البته ما به علت انتخابات سکوت کرده‌ایم ولی بعد از آن این مسئله را دنبال خواهیم کرد.
وی با اشاره به توجیهاتی که در روزنامه‌ها برای این سند می‌آورند افزود: رهبری کسی نیست که اغفال شود و ما به ایشان اعتماد صددرصد داریم و اگر ایشان بر توجیهات شما صحه گذاشتند ما هم سکوت می‌کنیم در غیر این صورت این موضوع را دنبال خواهیم کرد.