صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۰۵۸۶
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۶
منصوری آرانی تشریح کرد:

گروه سیاسی: عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را دارای پیام‌های متفاوت به جبهه دوستان و دشمنان منطقه‌ای و جهانی دانست و گفت: پیام این حضور به دشمنان این است که مردم ایران از نسل‌های گوناگون با همان انگیزه و حالت به نظام جمهوری اسلامی اعتماد دارند.

عباسعلی منصوری آرانی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره نقش مشارکت حداکثری مردم در افزایش امنیت و مصونیت کشور در برابر تهدیدات و توطئه‌های دشمنان گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات به معنای اعتماد آنها به نظام جمهوری اسلامی است و لذا هر چقدر افراد بیشتری در پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند به این معناست که آنها برای مقابله با هرگونه تهدید و دست رد زدن به بیگانگان آمادگی دارند.

مشارکت حداکثری؛ ضامن بقا و موجودیت نظام

وی افزود: بر همین اساس است که یکی از مهمترین مؤلفه‌های امنیت ملی حضور و مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف است و جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. بر همین مبنا مشارکت حداکثری مردم تضمین‌کننده موجودیت و بقای یک نظام سیاسی است.

منصوری درباره پیام حضور گسترده مردم در انتخابات به رقبا و دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی از یک سو متحدان و دوستان جمهوری اسلامی ایران از سوی دیگر گفت: در ابتدای انقلاب یک جنگ سهمگین به کشور تحمیل شد که یکی از بزرگترین جنگ‌های قرن بود و تمام ابرقدرت‌ها در یک سو به صدام با تمام توان کمک کردند اما آنچه که ملت ایران را نجات داد و باعث شد یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن قرار نگیرد در وهله اول انگیزه و نیات الهی و در وهله دوم حضور گسترده و داوطلبانه مردم در صحنه‌های نبرد بود که باعث شد دشمن بعثی با آن همه امکانات و تجهیزات نتواند به اهداف خود در دفاع مقدس برسد.

مؤلفه‌های اقتدار جمهوری اسلامی ریشه در مردمی بودن نظام دارد

این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: در عرصه اقتصادی نیز دشمنان در طی سال‌های پس از انقلاب تحریم‌های و فشارهای شدیدی را به مردم تحمیل کردند اما آنچه که دولتمردان را یاری کرد که بتوانند کشور را اداره کنند ایستادگی و مقاومت مردم در برابر این فشارها بود. در عرصه سیاسی نیز با وجود تحریم‌‌ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران نفوذ زیادی در منطقه داشته و دارد و قدرت‌های جهانی اذعان دارند که مسائل و بحران‌های منطقه بدون حضور ایران حل‌شدنی نیست و این قدرت ملی به پشتوانه مردمی مسئولان نظام برمی‌گردد که می‌توانند در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی فعالانه نقش ایفا کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه این موارد به نظام اقتدار بخشیده است و تمام مولفه‌های اقتدار نیز مبتنی بر حضور و اراده مردم است، گفت: در شرایط فعلی که حساس‌تر از قبل است حضور حداکثری مردم در انتخابات پیام بسیار واضحی به رقبا و دشمنان ما دارد و آن این است که مردم ایران از نسل‌های گوناگون با همان انگیزه و حالت به نظام جمهوری اسلامی اعتماد دارند و از آن دفاع می‌کنند و دوستان منطقه‌ای ما نیز می‌توانند امیدوار شوند که با اتکا به قدرت مردم خود از مشکلات و وابستگی‌ها عبور کنند.