صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۱۵۴۸
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳
اکبریان تأکید کرد:

گروه سلامت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خواستار عملی شدن اصول اخلاق پزشکی در سطح دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها شد.

محمود اکبریان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آموزش‌های اخلاقی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار کرد: باید از روزهای نخست دانشجویی، پزشکان را با اصول عرفان و اخلاق و مبانی مذهبی که در این رابطه وجود دارند آشنا کرد.

وی افزود: این آموزش‌ها در محیطی مثمر ثمر خواهند بود که آن محیط خود بر پایه اصول اسلامی شکل گرفته باشد و در آن صورت است که دانشجویان با رغبت و به صورت خودجوش به این مبانی جذب شده و به صورت عملی در حرفه خود به کار می‌گیرند.

برگزیده پانزدهمین همایش مقام استاد جهاد دانشگاهی ادامه داد: در چنین محیط‌هایی عالم بودن پس از حکیم بودن قرار می‌گیرد، چرا که از بعد اخلاق اسلامی در حوزه پزشکی، حکیم بودن دارای اهمیت بوده و باید دانشگاه‌ها نیز به سوی حکیم پروری سوق پیدا کنند.

کریمیان تأکید کرد: فراهم شدن این محیط در جامعه اسلامی هم آسان است و هم سخت، آسان از این منظر که مبانی آن در دسترس است و سخت از این منظر که باید با فرهنگ مادی که امروز جامعه را در برگرفته است فاصله گرفت اما باید تلاش خود را در این راستا انجام دهیم تا جامعه پزشکی مورد انتظار ایجاد شود.

وی در ادامه با انتقاد از تبلیغاتی که بر علیه جامعه پزشکی وجود دارد عنوان کرد: در حال حاضر ضد تبلیغ‌هایی که در رابطه با اخلاق پزشکی می‌شود خود اوج بی‌اخلاقی گری هم بر علیه جامعه پزشکی و هم بر علیه مردم است چرا که هر دو در این راستان متضرر می‌شوند.

کریمیان تصریح کرد: بر خلاف این ضد تبلیغ‌هایی که بر علیه جامعه پزشکی می‌شود اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی تمام عمر خود را گذاشته‌اند تا در این راه بتوانند متخصصانی تربیت کرده که هم به مردم خدمت کنند و هم مرهمی بر زخم‌های آنها باشند.

وی وظیفه دانشجویان علوم پزشکی را التزام عملی به آموزش‌های اخلاقی و علمی در دانشگاه‌ها دانست و گفت: این آموزش‌ها و عملی شدن آن در محیط‌های بیمارستانی بسیاری از چالش‌ها ما در این حوزه را برطرف می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: رفتار روئسای تمامی بخش‌های پزشکی نیز در ارتقای اخلاق بسیار مهم است چرا که باید برای آنها بیمار و انسانیت و نه مادیات و مظاهر دنیوی مهم باشد.