صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۳۵۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴
همزمان با اجرای برنامه‌های جشن رمضان؛

گروه معارف: معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از برگزاری ٢٢ محفل انس با قرآن کریم همزمان با آغاز برنامه‌های جشن رمضان در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛ رضا رضایی، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، افزود: از تعداد ٢٢ محفل انس با قرآن  به تفکیک در بجنورد هشت محفل، راز و جرگلان یک محفل، شیروان دو، اسفراین سه، فاروج یک، گرمه دو،  جاجرم یک و در مانه و سملقان چهار محفل قرآن کریم برگزار می شود.
وی اظهار کرد: این محافل بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار شده و ۲۰ مرکز تلاوت نور با اهدای قرآن مناسب در خدمت مردم است.
گفتنی است؛ برنامه های جشن رمضان و برپایی نمایشگاه های قرآن کریم در خراسان شمالی از ششم خرداد ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.