صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۳۷۳۱
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه‌الزهرا(س) از برگزاری سلسله جلسات «منشور فاطمی بر مبنای سیره حضرت زهرا(س)» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مدنی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی و بین‌الملل الزهراء(س)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد کیانی، مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) عنوان کرد: در روزهای ماه مبارک رمضان که ماه میهمانی خداوند متعال است، نماز ظهر و عصر حسینیه امام خمینی(ره) جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) به امامت مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.
وی اظهار داشت: در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین «سیدمحمود مدنی»، مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) پس از اقامه نماز ظهر و عصر به سخنرانی می پردازند.
مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) تصریح کرد: موضوع سخنرانی در این ایام، «منشور فاطمی بر مبنای سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» است و حجت‌الاسلام و المسلمین مدنی در این سلسله جلسات، سیره زندگانی حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) را به صورت منشور فاطمی تشریح و تبیین می‌کنند.
کیانی بیان داشت: این مراسم در ماه مبارک رمضان، هر روز همزمان با اذان ظهر با حضور اساتید، کارکنان و طلاب جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.