صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۴۲۹۳
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: «با فرزانگان» یکی از برنامه‌های تولیدی و مناسبتی شبکه رادیویی قرآن است که در طول سال به معرفی علمای برجسته معاصر می‌پردازد و در ماه مبارک رمضان نیز پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) رادیو قرآن در راستای معرفی علمای برجسته معاصر اقدام به تولید برنامه‌ای تحت عنوان «با فرزانگان» کرده است که در طول سال در بخش‌های کوتاه روی آنتن می‌رود و در ماه رمضان نیز این برنامه پخش می‌شود.
بنابر این گزارش در این برنامه که در دو بخش پنج دقیقه‌ای پخش می‌شود در بخش اول یکی از علما معرفی و در بخش دوم به شخصیت قرآنی وی پرداخته می‌شود.
این برنامه مناسبتی بوده، به این معنا که برنامه هر کدام از علمای برجسته معاصر در روز ولادت یا وفاتشان تقدیم علاقه‌مندان می‌شود، در ماه مبارک رمضان نیز در روزهایی که اختصاص به ولادت یا وفات علمای معاصر داشته باشد برنامه مختص آن عالم تقدیم علاقه‌مندان خواهد شد.