صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۵۶۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۵
در حاشیه برپایی نمایشگاه قرآن انجام می‌شود؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح ملی تلاوت در راستای حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن، برای بازدیدکنندگان خدمات قرآنی ارائه می‌دهد.

حمید یوسفی، مسئول غرفه طرح ملی تلاوت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر الگوسازی و توجه به استعدادهای قرآنی، مرکز توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور با همکاری مؤسسه تخصصی صراط مشهد اقدام به برپایی طرح ملی تلاوت کرده است.

وی ادامه داد: هدف از این طرح کشف و شناسایی و پرورش نوجوانان قرآنی به منظور تربیت چهره‌های قرآنی به عنوان قراء، ارتقاء سطح علمی و عملی و همچنین رشد و شکوفایی قرآن آموزان نوجوان، بهره گیری از روش های نوین آموزش قرآن و غیره است.

یوسفی تصریح کرد: مخاطبان اصلی این طرح فقط پسران و در گروه سنی 10 تا 16 سال است که افراد پس از پذیرفته شدگان در آزمون ورودی وارد طرح می‌شوند و دروس تجوید، صوت و لحن، حفظ موضوعی و ترجمه را آموزش می‌بینند.

مسئول غرفه طرح ملی تلاوت تصریح کرد: غرفه طرح ملی تلاوت در نمایشگاه قرآن کریم به معرفی طرح پرداخته و با حضور کارشناسان قرآنی به کشف استعدادهای نهفته در حوزه قرائت می‌پردازد.

وی افزود: در این غرفه تلاوت های زنده قران کریم توسط نخبگان طرح ملی تلاوت انجام می شود و همچنین مشاوره در زمینه قرائت قرآن‌کریم به علاقمندان صورت می‌گیرد.

بنابراین گزارش، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ۸ خردادماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) با شعار «قرآن؛ اخلاق؛ زندگی» آغاز به کار کرد و تا ۲۶ خردادماه ادامه خواهد داشت.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۳
اجرای زنده تلاوت برای علاقمندان خیلی موثر است
ناشناس
|
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۳
اجرای این طرح اقدام خوبی برای ارتقاء قرآن آموزان علاقمند است