صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۷۲۷۸
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
محمدعلی انصاری:

گروه سیاسی: سرپرست تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) گفت: حادثه حرم امام سه مجروح و یک شهید داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدعلی انصاری، سرپرست تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) در نشستی خبری اظهار کرد: حادثه حرم امام سه مجروح (عوامل انتظامی حرم)، یک شهید (مامور فضای سبز) داشت.
وی با بیان اینکه ساعت 10:40 دقیقه دو تروریست از ناحیه غربی حرم قصد ورود به حرم می‌کنند، گفت: هر دو مواد انفجاری به خود وصل کرده بودند و به محض ورود به حرم شروع به تیراندازی کور و بی‌هدف می‌کنند و در همین زمان سه نفر مجروح و یک نفر نیز به شهادت می‌رسند.
انصاری توضیح داد: در مقابل درب شبستان نیروهای انتظامی به سمت این افراد تیراندازی می‌کنند که یکی از آنها مقابل درب شبستان منفجر می‌شود و تروریست دوم فرار می‌کند که او نیز با تیراندازی ماموران به هلاکت می‌رسد و مأموران موفق می‌شوند جلیقه انفجاری او را خنثی کنند.
سرپرست تولیت آستان حرم امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: تروریست‌ها تعداد زیادی نارنجک و مواد منفجره با خود داشتند.