صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۱۳۶
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸

گروه جلسات و محافل: محفل انس با قرآن عصر امروز، 20 خردادماه در منطقه دوم ولایت نیرویی دریایی ارتش برگزار می‌شود.

حامد حسین‌پور، مسئول دارالقرآن نداجا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: محفل انس با قرآن کریم، عصر امروز، 20 خردادماه در منطقه دوم ولایت نیرویی دریایی ارتش در شهرستان جاسک با حضور فرماندهان و کارکنان و علاقه‌مندان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: در این محفل نورانی مهناوی یکم محمود میرزاده و ناوبان یکم بهنود سلیمانی به تلاوت آیاتی از قرآن می‌پردازد و سپس گروه تواشیح بیت‌النور دعوت شده از بندرعباس به اجرای برنامه می‌پردازد و در ادامه نیز حسن رضائیان، قاری بین‌المللی به تلاوت آیات روح بخش کلام الله می‌پردازد.
حسین‌پور اظهار کرد: در این محفل نورانی امام جمعه شهرستان جاسک و همچنین امیر دریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نداجا به ایراد سخن می پردازد و در پایان مراسم نیز ضیافت افطاری برگزار می‌شود.
در خبر دیگری از نیروی دریایی ارتش آمده است، محفل انس با قرآن نیز 17 خردادماه با تلاوت قاری و حافظ نوجوان محمدرضا زاهدی برگزار می‌شود و در ادامه نیز منصور آقامحمدی، مدیر ارتباطات سازمان دارالقرآن کشور به اجرای برنامه پرداخت و سپس مهدی عادلی، قاری بین‌المللی کشورمان و قاری مصری محمود الشمیس به اجرای برنامه پرداختند.

در ادامه این مراسم نیز حجت‌الاسلام محمد مظفری‌نژاد، حجت‌الاسلام مظفری، رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی راهبردی ارتش گزارش مختصری از فعالیت های قرآنی نیروی دریایی در طول ماه مبارک رمضان و در اقصی نقاط این نیرو ارائه کرد.
سپس حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی، جانشین سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش به سخنرانی پرداخت و برخورداری از روحیه انقلابی‌گری را گامی بلند برای قرار گرفتن در مسیر زندگی اهل بیت دانست.