صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۹۱۴۴
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۸

گروه معارف: مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: «اسماعیل صابریان» از جانبازان شیمیایی سبزواری که در کرج ساکن بود، به دیدار همرزمان شهیدش شتافت.

مصطفی رمضانی، مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: شهید اسماعیل صابریان که متولد سال 1346 بود، جانباز 70 درصد که علاوه بر جانباز شیمیایی بودن در عملیات متعدد به ویژه کربلای چهار و مهران از محل پا، دست و گردن مورد اصابت چندین ترکش قرار گرفته بود.
وی افزود: مراسم تشییع پیکر پاک این شهید، امروز دوشنبه، 22خرداد در شهرک جهان نما منطقه کلاک شهرستان کرج برگزار می‌شود و سپس برای دفن به زادگاهش، شهرستان سبزوار فرستاده می‌شود.
این مسئول بیان کرد: پیکر مطهر این شهید ساعت 10 صبح سه شنبه، 23خرداد از مقابل مسجد جامع در خیابان بیهق سبزوار تشییع و به خاک سپرده می‌شود.