به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعه الزهراء(س) امروز 24 خرداد در ادامه جلسات سیره فاطمی گفت: یک بخش از فضایل امام علی(ع) فضایل نقلی است که امر کوچکی هم نیست زیرا سخن گوینده معمولی نیست بلکه گاهی کلام خود خداوند است.
وی افزود: بخشی از این فضایل نیز از پیامبر رسیده است که به تعبیر سوره نجم، از روی هوی سخنی نمیگوید مانند جمله ای که حضرت در غدیر بیان فرموده که «من کنت مولاه فعلی مولاه» که حدیث متواتری است اگر چه بخاری در صحیح نیاورده است و یا روایت منزلت که جایگاه امام، به هارون در برابر موسی تعبیر شده است.
مدنی ادامه داد: روایت عجیبی بیان شده است که پیامبر اکرم در مورد امام علی(ع) فرمودند: «انت اخی فی الدنیا و آلاخره» که مرحوم علامه امینی 50 منبع از اهل سنت برای این روایت ذکر کرده که در جریان عقد اخوت رخ داده است.
وی با اشاره به بخش دیگری از فضایل ایشان که نقلی نیست بلکه در سیره عملی او وجود دارد عنوان کرد: پیامبر در آغاز اسلام و در دوره صدر اسلام با دشمنیهای بی شماری مواجه شد که امام در تمامی غزوات و جنگها جز یک جنگ حضور داشت و آن هم در تبوک بود که به جنگ منجر نشد و به دستور پیامبر ایشان در مدینه ماند.
مدیر جامعه الزهراء(س) بیان کرد: در جریان جنگ احد، امام علی(ع) 70 ضربه شمشیر بر بدنشان وارد شد که ما از عمق فهم این مطلب عاجز هستیم و امام 25 سال بعد در کوفه فرمود که هنوز آثار شمشیرهای احد بر بدن من است.
این استاد حوزه ادامه داد: در این جنگ، پیامبر(ص) شمشیر ذوالفقار را به علی(ع) داد و از اینجا این شمشیر مختص علی(ع) شد و این در حالی است که یکی از خلفا از ترس این جنگ، فرار کرد و تا سه روز بعد از جنگ، در انظار ظاهر شد یا در جنگ حنین امام از معدود افراد باقی مانده در رکاب پیامبر بود.
وی با اشاره به خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) که آتشفشان علوم زهرایی است عنوان کرد: یکی از مباحث اصلی در جامعه الزهراء(س) باید همین خطبه باشد که اقیانوسی است؛ در بخشی از این خطبه آمده است که هر وقت شاخ شیطان بلند شد، آتشی روشن کردند؛ رسول اکرم، شوهرم علی را درون این شعلهها فرستاد و شما در مدینه منتظر خبر یتیمی فرزندان من بودید.
مدنی بیان کرد: اینها اسناد فضیلت امام است و کسی نمی تواند آن را پاک کند زیرا اگر بخواهند حذف کنند باید احد و خندق و بدر را حذف کنند.
مدنی تاکید کرد: آن درسی که ما از سیره حضرت زهرا(س) باید بیاموزیم همدلی و همکاری فاطمه(س) با شوهر در مسیر اهداف است.
وی با تمجید از بانو امین تصریح کرد: از ایشان نقل شده وقتی شوهرش از بیرون میآمد کفش ایشان را از پایشان بیرون میآوردند.