صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۹۸۹۸
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۵
فتحیان:

گروه فعالیت‌های قرآنی: علیرضا فتحیان یکی از فعالان قرآنی کشورمان در بازدیدی که از نمایشگاه قرآن داشت بر لزوم ترویج بینش فقیهانه توسط نمایشگاه قرآن در بین آحاد مردم تأکید کرد.


علیرضا فتحیان، یکی از فعالان قرآنی کشورمان ضمن بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در مصلای امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مورد شاخص‌های ترویج فرهنگ قرآنی در کشور بیان کرد: شاخص ترویج فرهنگ قرآنی برخلاف آنچه که در جامعه رواج دارد و رفتارها را شاخص می‌دانیم، بینش است، و بینش به معنای اندیشه فقیه محور و مبتنی بر قرآن است.
وی در ادامه افزود: به استناد قرآن، اول هم باید خود افراد به فقه برسند و بعد از آن جامعه، خوب می‌شود. تا بخواهیم در فضای جامعه رفتارمحور باشیم از شاخص‌های قرآنی خیلی خیلی دور هستیم، همچنین اگر این نمایشگاه به بینش مردم اضافه کند و کسانی که به اینجا می‌آیند این به این باور برسند که باید فقیهانه زندگی کند قطعا در ترویج فرهنگ قرآنی مؤثر بوده است.
این فعال قرآنی تصریح کرد: اگر زندگی ما فقیهانه نباشد مجرم هستیم، ما مجریم چون زندگی ما قرآنی نیست و فقیهانه زندگی نمی‌کنیم. با احتساب این موارد همه مجرم هستیم و اگر این نمایشگاه‌ها فضایی فراهم کند که مردم با دین پژوهان گفت‌وگوهای رو در رو داشته باشند در این صورت جامعه رشد می‌یابد.
وی در ادامه افزود: جلسات سنتی قرآن هم بسیار تأثیرگذار است، به خصوص اگر به اهل بیت(ع) می‌پردازیم باید به قرآن هم بپردازیم، ضمن اینکه باید به صورت خلاصه تفسیر آیات نیز مطرح شود.