صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۰۶۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
از سوی مؤسسه منهاج صورت می‌گیرد؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه منهاج مسابقه «30 شب، 30 سؤال، 30 جایزه» را در شب‌های ماه مبارک رمضان برپا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد در ایام ماه رمضان برنامه‌های متنوع قرآنی و فرهنگی را با حضور قرآن‌آموزان و دوستداران قرآن برگزار کرده است.

در شب‌های ماه رمضان نیز مراسم جزء‌خوانی قرآن‌ کریم از ساعت 21:30 تا 22:30 در مسجد صاحب‌الزمان(عج) برگزار می‌شود که در حاشیه این مراسم معنوی مسابقه قرآنی برگرفته از آیه‌های جزء قرائت شده از شرکت‌کنندگان پرسیده و به نفرات برگزیده جوایزی اهدا می‌شود.

در این محفل قرآنی جمعی از قاریان ممتاز شهرستان حضور دارند و مردم به منظور بهره‌مندی از این تلاوت‌ها در مراسم حضور باشکوهی دارند.

گفتنی است؛ در حاشیه این مراسم برنامه‌های دیگری نیز مانند احیای شب قدر، مسابقه رمضان بهار قرآن، برپایی کلاس‌های قرآن‌ کریم از سوی مؤسسه برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۹
برپایی مسابقه باعث شناخت علاقمندان با ماه رمضان می‌شود