صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۰۹۷۰
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۰
مدیر جامعة الزهراء(س):

گروه حوزه‌های علمیه: استاد حوزه علمیه با بیان اینکه اسلام به زن شخصیت بخشیده است تاکید کرد: اسلام حقوقی از جمله حق مالکیت را هزار و 400 سال قبل به زنان داده است که غرب 250 سال است این حق را برای زنان قائل شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود مدنی امروز 28 خرداد ماه در ادامه جلسات سیره فاطمی گفت: اسلام در بستری به وجود آمد که آن بستر به شدت زن‌ستیز بود و در آن دوره دو تمدن ایرانی و رومی کانون تمدن‌های دوره خویش بود.
وی افزود: عربستان از هر نوع فعالیت تمدنی چشمگیر خالی بود و حتی در آن دو کانون تمدنی، زن شخصیت ارزشمندی محسوب نمی‌شد و زن جزء مال و منال قابل ارث محسوب می‌شد.
مدنی عنوان کرد: اسلام بستر و زمینه‌هایی برای حقوق زن ایجاد کرد که برخی از آن‌ها هزار و 200 سال بعد در اروپا به رسمیت شناخته شد که یکی از آن‌ها حق مالکیت و شخصیت اقتصادی است که حدود 250 سال قبل در اروپا تازه، زن را وارد میادین تجاری و سیاسی کردند.
مدیر جامعه الزهراء(س) گفت: اسلام به زن اجازه داد وارد میدان عالم شدن و علم آموزی و محدث شدن بشود و در عین حال آنان را وارد فعالیت های سیاسی و اجتماعی و ... با رعایت همه شئونات اسلامی و الهی کرد. 
وی افزود: اسلام اجازه حضور زنان در عرصه اجتماعی و سیاسی را داده است ولی با رعایت شئونات و عفت  که بابی هم در وسایل الشیعه به همین موضوع اختصاص یافته است.
مدنی عنوان کرد: در روایتی از امام باقر نقل شده است که هیچ تلاش و عبادتی بالاتر از پاکدامنی و مال حلال نیست؛ همچنین از امام صادق(ع) نقل شده است که امام علی می‌فرمود: هیچ عبادتی بالاتر از پاکدامنی و عفت نیست.
وی تاکید کرد: حضرت زهرا(س) در عین اینکه پشتوانه حضرت علی(ع) است و حضور فعال اجتماعی و سیاسی در مدینه دارد در اوج و قله پاکی و عفت قرار داشتند.
وی با بیان اینکه زنا تنها به عمل خاص گفته نمی شود بیان کرد: هر عضوی از انسان زنایی دارد و این مسئله ای است که ما باید خیلی به یکدیگر یادآوری کنیم و در مجموعه های سازمانی نیز این مسئله باید گوشزد و یادآوری شود.