صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۱۷۶۲
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴
مدیر جامعه الزهراء(س) عنوان کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر جامعه الزهراء(س) با بیان اینکه الحاد بسیار بسیار خطرناک‌تر از بدحجابی است ولی مع‌الاسف حساسیت ما نسبت به آن کمتر است به ضرورت بازگشت جامعه به اخلاق تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود مدنی، امروز 30 خرداد ماه در ادامه جلسات سیره فاطمی گفت: مسایل اعتقادی، اخلاقی و احکام سه بخش تشکیل دهنده اسلام است لذا نباید آن‌ها را جدا کرد زیرا همه دستورات خداست از این رو برخی فرقی میان گناهان کبیره و صغیره قائل نیستند و می‌گویند معصیت هر چه باشد نافرمانی خداست.
وی افزود: البته برخی مسایل بنایی و برخی مبنایی هستند بنابراین تقسیم به بخش‌های مختلف می‌شوند اما گاهی نگرانی ما نسبت به بدحجابی در جامعه خیلی بالاست که حق هم هست و تردیدی نیست که فساد خیلی از زیربناها را از بین می‌برد.
مدنی با طرح این سؤال که گسترش بی حجابی خطرناکتر است یا گسترش الحاد بیان کرد: گاهی ما آنقدر حساسیتی را که باید روی افکار و اندیشه‌های جوانان داشته باشیم نداریم ولی روی برخی گناهان دیگر داریم. برخی جوانان تا دیروز نماز می خوانده‌اند ولی در فضای جدیدی که قرار گرفته‌اند نماز را ترک می‌کنند که این خطرناک تر از بدحجابی است.
وی با بیان اینکه سلاح تهاجم فرهنگی، بدحجابی است و ما هم روی آن حساسیت داریم تاکید کرد: ولی الحاد و بی اعتقادی خیلی مهمتر از آن است و باید به عنوان مجموعه حوزوی به این مسئله حساس‌تر باشیم.
مدیر جامعة الزهراء(س) با اشاره به  مباحث اخلاقی تصریح کرد: گاهی برخی متدینین ما همه زحمات خود را با یک بی اخلاقی از بین می برند مثلا برخی در مشاهد مشرفه و در کنار مضجع شریف ائمه در سر راه مردم نماز می‌خوانند و در عین حال با مردم رفتار بداخلاقانه‌ای دارند.
وی افزود: جامعه ما نیازمند بازگشت به اخلاق است و همه به این مسئله نیاز داریم؛ علمای ما در حد اعلای اخلاق هم بودند ولی درس اخلاق خود را فراموش نمی‌کردند از این رو درس اخلاق در جامعه الزهراء برای تمامی اقشار از کارمندان گرفته تا اساتید برگزار خواهد شد و همه هم باید در آن شرکت کنند.
مدنی عنوان کرد: آنچه ما از زندگی حضرت صدیقه درس می‌گیریم سرشار از اخلاق است و ما مجموعه حوزوی نیز اگر اخلاق را مبنای کار خود قرار ندهیم تاثیر لازم را نخواهیم داشت زیرا قلب پر از غرور و تکبر نمی‌تواند انسان هدایت کند.
وی تاکید کرد: یکی از فلسفه‌های روزه این است که خشوع و تذلل انسان بیشتر شود؛ امام کاظم(ع) فرمودند: حکمت در قلوب متکبر جبار جای نمی‌گیرد.