صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۱۸۹۴
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۳
حجت‌الاسلام شایق:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان یزد از مهیا بودن شرایط ادغام اتحادیه‌های قرآنی این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسين شايق، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: جلسات هماهنگی ادغام اتحادیه در سطح استان طی سال 95 برگزار شده حتی تا مرحله ادغام نیز پیش رفتیم.
وی با اشاره به اینکه اما به دلیل انجام نشدن ادغام اتحادیه‌های کشوری، این موضوع در استان‌ها به تعویق افتاده است، اظهار کرد: مقرر شده است پس از ابلاغ اساسنامه جدید ادغام اتحادیه‌ها در استان‌ها و انجام هماهنگی‌ها و اطلاع‌رسانی از سوی هیئت رسیدگی به امور مؤسسات، پس از ماه مبارک رمضان این امر در استان‌ها انجام شود.
شایق درخصوص فرآیند صدور مجوز مؤسسات، اظهار کرد: برخی از مؤسسات که جدیدالتأسیس بوده‌اند مجوز فعالیت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت را دریافت کرده‌اند و بخش اعظم مؤسسات هنوز تاریخ مجوزهایشان به اتمام نرسیده است تا برای تمدید اقدام کنند.
وی در خصوص اینکه آیا آماری از این تمدید و یا صدور مجوز جدید در سطح استان در دست است، اضافه کرد: چون فرآیند صدور مجوزها از طریق سامانه انجام و پیگیر می‌شود اتحادیه در جریان تعداد آن نیست.