صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۲۸۱۶
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فعالان قرآنی، مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی لرستان با شعار «وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ» در راهپیمایی روز قدس حضور پیدا کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل مؤسسه قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی راهپیمایی روز قدس حافظان، قاریان، فعالان قرآنی و مدیران و مربیان مؤسسات طی برنامه‌ریزی که شده بود با شعار «وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ» حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: در 11 شهرستان استان لرستان مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی به صورت گروهی در این راهپیمایی حضور پیدا کردند.
امیدیان اظهار کرد: آنها با حضور در این راهپیمایی خواستند تا رسالت خودشان را نسبت به مردم شریف فلسطین، آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی ادا کنند.