صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۴۸۸۳
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱

گروه حوزه‌های علمیه: مسئول کارگروه تبلیغ مکتوب و هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برگزاری مسابقه خاطره‌نگاری تبلیغ خبر داد و گفت: شرکت در مسابقه خاطره‌نگاری تبلیغی برای عموم طلاب و مبلغان حوزه‌های علمیه سراسر کشور آزاد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، مهدی فیروزجایی از برگزاری مسابقه خاطره‌نگاری تبلیغی خبر داد و گفت: این مسابقه با هدف شناسایی طلاب و مبلغان توانمند در عرصه داستان نویسی و خاطره نگاری تبلیغی برگزار می شود.
وی همچنین افزود: شرکت دراین مسابقه برای عموم طلاب و مبلغان حوزه های علمیه سراسر کشور که سابقه تبلیغ در مناطق تبلیغی از جمله مساجد، مدارس، ارگان‌ها و سازمان‌ها را داشته‌اند آزاد خواهد بود. و همچنین در ادامه از طلاب مستعد جهت نوشتن، تدوین و جمع آوری خاطرات مبلغان برجسته و نخبه استفاده خواهد شد. 
فیروزجایی به اهمیت خاطره نگاری تبلیغی اشاره کرد وگفت: در طول ایام تبلیغ، طلاب با اتفاقات مهمی روبرو می شوند از جمله موثر واقع شدن یک مبلغ در جذب کردن مردم به سمت دین در قالب یک ماجرا و اتفاق جالب. باید این خاطره به بصورت مکتوب و مستند در بیاید و منتشر شود، هرچه این خاطره خوب و هنری روایت شود گستره تأثیر گذاری آن هم بیشتر می شود.
وی به بازتاب جهانی فعالیت های یک مبلغ مسیحی بواسطه خاطره نگاری مکتوب از برنامه ها خود افزود: مادر ترزا یک مبلغ مسیحی بود که با فعالیت هایش روی مسیحیان تأثیرات مثبتی گذاشت. او از برنامه های اجرا شده اش به صورت خاطره یادداشت برداری کرد و منتشر شد حالا همان خاطرات به صورت مکتوب بر مسیحیان تأثیر می گذارد. و این اثر خاطره نگاری تبلیغی است.
مسئول کارگروه تبلیغ مکتوب و هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه افزود: باید فداکاری های طلاب و فعالیت های مؤثرشان در تبلیغ به صورت مکتوب وخاطره نوشته شود. با این کار گستره تبلیغ مبلغان هم بیشتر خواهد شد.
وی در پایان عنوان کرد: وقتی خاطره نگاری تبلیغی صورت بگیرد چند فایده را به دنبال خواهد داشت؛ اول اینکه طلابی که تازه به تبلیغ می روند با مطالعه متون درکی از فضای تبلیغی پیدا می‌کنند و راحت تر به امر تبلیغ می‌پردازند و دوم اینکه اگر خاطرات خوب و هنرمندانه نوشته شود باعث می‌شود اقلیم‌ها به طلاب دیگر معرفی شود.
یادآور می‌شود مهلت ارسال اثر تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ خواهد بود.