صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۵۲۹۲
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵

گروه معارف: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی از ثبت 25 وقف جدید در سطح استان خبر داد.

حجت الاسلام علی اکبر صفری، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی، در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 25 وقف جدید در سطح استان به ثبت رسیده که بیشترین آن مربوط به شهرستان فاروج است.
وی ادامه داد: از مجموع وقف‌های جدید سال جاری شش مورد در بجنورد، پنج مورد در شیروان، دو مورد مانه و سملقان در شهرستان های جاجرم و اسفراین نیز هر کدام یک وقف به ثبت رسیده است.
صفری افزود: ارزش ریالی وقف‌های سال جاری 20 میلیارد ریال است که این شاخص نسبت به سال گذشته حدود پنج درصد افزایش یافته است.
وی یادآور شد:  اطعام عزاداران ائمه اطهار، تهیه دارو درمان برای بیماران سرطانی، کمک به ازدواج زوج های جوان، ساخت مسجد و خانه عالم از نیات واقفان است.
صفری بیان کرد: سال گذشته 90 وقف جدید با نیت های مشابه سال جاری در استان به ثبت رسید.