صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۵۸۲۲
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷

گروه بین‌الملل: کمیته دولتی همکاری با سازمان‌های دینی جمهوری آذربایجان با برپایی جلسه‌ای تعداد مساجد موجود در این کشور را اعلام کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «news.az»، در نشست هیئت کمیته دولتی همکاری با سازمان‌های دینی جمهوری آذربایجان، نتایج فعالیت‌های دینی شش ماه سال جاری و برنامه‌های آتی بررسی شد.
در این نشست اعلام شد که در حال حاضر 2 هزار و 246 مسجد در جمهوری آذربایجان وجود دارد که از این میان 210 مسجد در نخجوان است.
همچنین عنوان شد که در شش ماه اول سال جاری حدود 204 دوره آموزش قرآن در مساجد جمهوری آذربایجان برگزار شده که 160 دوره برای پسران و 64 دوره برای دختران بوده است.
در ادامه مطرح شد که در فاصله ماه ژانویه تا ژوئن امسال(دی‌ماه 95 تا خرداد‌ماه 96)، فرآیند ثبت دولتی اماکن دینی ادامه داشته و مجموع 767 مرکز دینی به ثبت رسیده که 739 مرکز اسلامی و باقی غیر اسلامی بودند.
پیشینه ورود اسلام به جمهوری آذربایجان به قرن ۳ قمری (سده ۷ میلادی) باز می‌گردد. امروزه مسلمانان آذربایجان بیش از ۹۵ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند که بیش از ۸۵ درصد شیعه هستند.