صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۶۴۰۱
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
از سوی رادیو قرآن صورت می‌گیرد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: ایجاد زمینه مناسب نسبت به ایجاد تعامل با مخاطب از یك‌سو و افزایش سطح ارتباطات با دستگاه‌ها و مراكز قرآنی و ایجاد ارتباط سه جانبه مؤثرتر میان این سه ضلع از اهداف گروه قرآن و اطلاع‌رسانی رادیو قرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، مهران رهبرحقیقت، گروه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن را دریچه‌ای برای بازتاب تمامی رویدادها و وقایع قرآنی كشور دانست و افزود: برنامه‌سازی در حوزه اطلاع‌رسانی و فعالیت‌های قرآنی اعم از پژوهشی، آموزشی، تبلیغی و ترویجی از وظایف ذاتی این گروه است، ضمن اینكه تعامل با نهادها، مراكز و مؤسسات قرآنی و مذهبی، حضور در نشست‌های قرآن و بازتاب آن در رسانه، ارتباط با مسئولان و مدیران قرآنی و ارائه گزارش از فعالیت‌های مجموعه تحت مسئولیت‌شان، پیگیری جدی مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه قرآن كریم از اصلی‌ترین موضوعاتی است كه محورهای اصلی برنامه‌سازی در گروه اطلاع‌رسانی است.
مدیر گروه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، پوشش میدانی مسابقات كشوری قرآن كریم، مسابقات بین‌المللی قرآن و همچنین در ماه مبارك رمضان حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن كه گردهمایی جامعه قرآنی كشور در آن شكل می‌گیرد، از جمله شاخص‌ترین اقدامات این گروه در حوزه پوشش رویدادها دانست و تصریح كرد: امسال گروه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، كه به نمایندگی از معاونت صدا در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن كریم حضور داشت موفق به كسب رتبه برتر در میان رسانه‌ها به جهت پوشش مناسب این رویداد با اهمیت شد.
وی در باره برنامه‌های پیش روی این گروه گفت: قصد داریم كه با ایجاد زمینه مناسب نسبت به برقراری تعامل با مخاطب از یك‌سو و افزایش سطح ارتباطات با دستگاه‌ها و مراكز قرآنی، ارتباط سه جانبه مؤثرتری میان این سه ضلع برقرار كنیم.
رهبرحقیقت تصریح کرد: در واقع این گروه حلقه اصلی میان جریانات قرآنی كشور و مخاطب است كه البته با دقت در این موضوع كه در میان نیاز و مصلحت به عنوان سه مؤلفه اصلی ارتباط رسانه با مخاطب تناسب منطقی و استاندارد برقرار باشد و هیچكدام از این عناصر دچار ضعف یا قوت غیرطبیعی نشود. به همین منظور برنامه «مجله خبری قرآن» در شورای طرح و برنامه این شبكه به تصویب رسیده كه به زودی پخش آن از رادیو قرآن شروع خواهد شد.
حقیقت در پایان خاطرنشان كرد: از آنجایی كه از اصلی‌ترین اركان رسالت پیامبران، آگاه ساختن مردم و امر به معروف و نهی از منكر است، ما نیز در گروه اطلاع‌رسانی یك شبكه رادیویی كه مزین با نام مبارك قرآن كریم است، برخورد فرض و واجب می‌دانیم كه در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی مؤثر در میان آحاد جامعه با تكیه بر كلام وحی در این مسئولیت خطیر فروگذار و شرمنده نباشیم.