صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۷۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰

گروه جامعه: مشاور امور بانوان سازمان اوقاف بیان کرد: آستان مقدس فرزندان ائمه اطهار(ع) حریم پرواز ملائک است و بر همگان واجب است برای گسترش و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در بقاع متبرکه و امامزادگان و در سطح جامعه بکوشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، معصومه فرزانه، مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه برنامه‌های هفته عفاف و حجاب از 17 تیرماه در این سازمان آغاز شده است، گفت: هدف از ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بقاع متبرکه انجام اصل محوری تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و رفع ظواهر بد حجابی در آستان مقدس امامزادگان، بقاع متبرکه است. از این رو احیا و ترویج فرهنگ ارزشمند عفاف و حجاب در سال‌های اخیر در بقاع متبرکه و امامزادگان مورد توجه جدی این سازمان  قرار گرفته است.

وی افزود: مجزا کردن ورودی خواهران و برادران در بقاع متبرکه، اجرای برنامه‌های ویژه برای تبیین ضرورت حفظ عفاف و حجاب و احکام آن، برگزاری سخنرانی به مناسبت‌های مختلف در رابطه با لزوم رعایت حجاب و پوشش اسلامی و تبلیغ حجاب از طریق برپایی خیمه‌های معرفت و غرفه‌های حجاب و عفاف در بقاع متبرکه و بیان نکاتی در رابطه با حجاب و فلسفه آن و آفت‌های بدحجابی با استفاده از روحانیون متخصص از جمله اقدامات صورت گرفته به منظور ترویج عفاف و حجاب است.

مشاور امور با نوان سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از برگزاری اردوی فرهنگی و زیارتی عفاف و حجاب سازمان اوقاف و امور خیریه در آستان مقدس امامزاده داود (ع) خبر داد و افزود: این اردو فردا سه شنبه 20تیرماه، به‌مناسبت هفته عفاف و حجاب همراه با تجلیل از بهترین‌های این عرصه و مسابقه کتابخوانی در جوار آستان متبرک  امامزاده داود(ع) از ساعت 8 صبح برگزار خواهد شد. براساس این گزارش این اردوی فرهنگی و زیارتی به همت مشاورت امور بانوان و بسیج خواهران سازمان اوقاف برگزار می‌شود.