صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۷۷۹۹
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴

گروه بین‌الملل: پس از آنکه تنها مسجد شهر «وینونا» در ایالت «مینه سوتا» آمریکا در سال 2013 به‌طور کامل در آتش‌سوزی تخریب شد، مسجد جدید نیاز ضروری به کمک مسلمانان برای نوسازی و تجهیز دارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «lacrossetribune»، پس از حادثه آتش‌سوزی مسجد وینونا در سال 2013 مسلمانان این شهر بدون مسجد ماندند و یافتن مکان جدید برای خریداری و احداث مسجد مشکلات زیادی از لحاظ محدودیت‌های منطقه‌بندی، پارکینگ و مقررات آتش‌نشانی داشت.
در سال 2015 اعضای مسجد طبقه اول ساختمانی را خریداری کردند تا به عنوان مسجد مورد استفاده قرار گیرد و این تنها یک شروع بود.
«احمد الافندی»، مؤسس مسجد قبلی وینونا گفت: مجبور شدیم کل ساختمان را خریداری کنیم و به دلیل زهکشی و لوله‌های آب تاریخ گذشته، سیم‌کشی برق خراب و ترک‌های سقف، تمام ساختمان را تعمیر و نوسازی کنیم.
وی افزود: نمای بیرونی ساختمان نیز به دلیل کهنگی با کد منطقه‌بندی شهر هماهنگ نبود.
افندی با اشاره به مشکلات مالی نوسازی مسجد، اظهار کرد: بسیاری از اعضای مسجد یا زوج‌های جوان هستند و یا دانشجویان مسلمان که توانایی کمک مالی ندارند و در طول مدتی که مسلمانان بدون مسجد ماندند، کلیسای شهر درهای خود را برای برگزاری نماز باز کرد و گروه بین ادیان با فعالیت خود توانست کمک‌های مالی را در این کلیسا جمع‌آوری کند.
وی گفت:‌ وینونا شهر کوچکی است و منابع مالی محدودی دارد اما بیشتر کمک‌های مالی از سوی کسانی خارج از این شهر بود که از جریان آتش‌سوزی مسجد مطلع شده بودند.
افندی افزود: اخیرا مبلغ اندکی را نیز از سوی انجمن تاریخی مینه سوتا جهت ارزیابی نیازهای فوری ساختمان مسجد دریافت کرده‌ایم اما مسجد با اینکه راه‌اندازی شده است، هنوز کمبودهای زیادی دارد.