صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۸۱۹۶
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷

گروه بین‌الملل: خبرگزاری «تاگس اشپیگل» آلمان در مقاله‌ای به موضوع حجاب و اشتغال زنان در جامعه آلمان پرداخته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این مقاله آمده است: حدود دو دهه است که موضوع حجاب در جامعه و سیاست آلمان مطرح است. سال 2003 برای اولین‌بار یک معلم زن مسلمان به علت داشتن حجاب در یک مدرسه پذیرفته نشد. پس از شکایت او دادگاه آلمان رأی خود را اعلام کرد و از آن پس در هشت ایالت آلمان این موضوع به عنوان یک مبحث حقوقی بین محیط‌های دولتی و زنان مسلمان مطرح شده است.
این موضوع به‌ویژه در مشاغل خدمات اجتماعی و دولتی از جمله دادگاه‌ها، پارلمان‌ها، مدارس و سایر ادارات دولتی برای زنان مسلمان مقوله‌ای جنجالی تلقی می‌شود.
در این بین گروه دیگری در جامعه آلمان حضور دارند که حجاب را به‌ویژه برای دختران کم سن و سال و جوان نمی‌پذیرند. برخی از انجمن‌های زنان در آلمان به صراحت در مقابل این موضوع اعلام موضع می‌کنند و حجاب را نشانه محدودیت برای زنان می‌خوانند. طبق یک آمار در بین پنجاه انجمن زنان در آلمان معلوم شد که تنها تعداد کمی از آنها با این موضوع یعنی حجاب کاملا موافق بوده است.
در خصوص حجاب و ورزش نیز این انجمن‌ها مواضع مختلفی دارند. انجمن‌های لیبرال عموما داشتن حجاب هنگام ورزش را مشکل خاصی تلقی نمی‌کنند و برای آنها مهم نیست که آن فرد حجاب دارد یا خیر.
طبق یک آمار بیشترین شکایات زنان در زمینه شغل و حجاب در بین مشاغلی مانند معلمی، دستیار پزشک و مددکاری اجتماعی بوده است. اما در مقابل بین انجمن‌های زنان در مشاغل مهندسی بحث درباره حجاب کمتر دیده شده است.
یکی از اعضای شورای زنان در آلمان در این باره می‌گوید: ما باید بیشتر درباره این موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم. من شخصا قبل از این حجاب را نشانه محدودیت زنان می‌دیدم. اما در این مدت با زنان بسیاری آشنا شدم که دارای توانایی‌های زیادی هستند. اغلب آن‌ها حجاب را جزئی از هویت خود می‌دانند.