صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۹۳۸۶
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷
فردا و با حضور دکتر طیبی؛

گروه دانشگاه: جهاد دانشگاهی واحد استان بوشهر در آیینی با حضور رئیس جهاد دانشگاهی به صورت رسمی افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، بوشهر تنها استان فاقد جهاد دانشگاهی است که فردا دوشنبه، ۲۶ تیرماه 1396 طی آیینی با حضور رئیس جهاد دانشگاهی و مسئولان استانی، به صورت رسمی افتتاح و به جمع واحدهای سازمانی این نهاد می‌پیوندد.
جهاد دانشگاهی نهادی عمومی، غیردولتی و زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دارایی شخصیت مستقل است که علاوه بر دفتر مرکزی دارای ۱۱ سازمان، ۳۵ واحد، ۳ پژوهشگاه، ۲۷ پژوهشکده، ۳ خبرگزاری، هفت مرکز، هشت موسسه، ۱۹ شرکت دانش بنیان و تجاری، دو دانشگاه، یک مجتمع تحقیقاتی و ۲ پارک علم و فناوری و بسته به این نهاد است.
در این مراسم علی احمدی‌زاده که مدیر اجرایی مرکز افکار دانشجویان استان، پژوهشگر جهاد دانشگاهی کشور، عضو انجمن علمی نخبگان کشور و مسئولیت در حوزه‌های مختلف انتقال خون بخشی از سوابق وی است، به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی استان معارفه خواهد شد.
یادآور می‌شود، از دیگر برنامه‌های سفر دکتر طیبی به استان بوشهر می‌توان به افتتاح واحد بوشهر، دیدار آیت‌الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، دیدار با استاندار و ... اشاره کرد.