صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۰۳۱۳
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح قرآنی ملی بشارت 1451 در شهرستان لردگان از سوی مؤسسه کوثر در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه قرآنی کوثر لردگان، کلاس‌های آموزشی و طرح‌های ملی را در سطح شهرستان برگزار می‌کند که در این راستا، طرح قرآنی بشارت 1451 را برای بانوان برگزار می‌کند.

در حال حاضر این مرکز برای 29 نفر از بانوان علاقه‌مند در دو کلاس، دوره حفظ و ترجمه سوره واقعه با مربیگری پروین شریفی، را طی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ساعت 16 تا 18 برگزار می‌کند.

این مؤسسه علاوه بر حفظ سوره واقعه، حفظ سوره مؤمنون و ملک نیز انجام می‌شود و همچنین دوره تجوید سطح دو با حضور 25 نفر توسط سیده‌لیلی کریمی در روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت 16 تا 17:30 برگزار می‌کند.

دیگر فعالیت این مؤسسه، برگزاری دوره آموزش روخوانی، با حضور 12 نفر از دختران نوجوان است که با مربیگری سیده‌لیلی کریمی، معاون مؤسسه کوثر در حال برگزاری است.

این مؤسسه در ماه رمضان برنامه‌های متنوعی را با حضور علاقه‌مندان برگزار کرد که می‌توان به جزء‌خوانی، احیای شب‌های قدر، برگزاری مرحله اول طرح 1451 با محوریت سوره ملک، تفسیر و غیره اشاره کرد.

یادآور می‌شود، این مؤسسه در لردگان، خیابان شهید کلانتر، کوچه گلزار شهدا، حسینیه شهیدان خالدی و اردشیری واقع شده است.