صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۴۱۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: 42 گواهی‌نامه با امضا رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی و مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان برای قرآن‌آموزان این استان صادر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان، با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان با دانشگاه علمی ـ کاربردی شاخه فرهنگ و هنر منعقد کرده است، برای قبول‌شدگان این دوره گواهی‌نامه با دو امضا، مدیرعامل اتحادیه و سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی فرهنگ و هنر صادر شد.
 
این گواهینامه برای افرادی صادر شده است که در دوره مقدماتی تربیت مربی و مبلغان قرآن مؤسسه قرآنی رهروان نور‌الثقلین قهریزجان شرکت کرده‌اند. این دوره از سطح دیپلم به بالا ویژه بانوان، آقایان و دارای 3 درس تجوید و فنون قرائت 1، فنون و روش‌های تدریس و صرف و نحو مقدماتی 1 در تعداد 84 ساعت بوده است و در پایان از تعداد 30 نفر شرکت‌کننده 21 نفر در آزمون پایانی پذیرفته شدند.
 
همچنین مابقی این گواهینامه‌ها برای قرآن‌آموزانی است که در دوره تربیت مربی قرآن خانه قرآن تسنیم دهاقان حضور داشتند، این دوره در 20 درس و در 18 جلسه با تعداد 21 نفر برگزار شد که تمامی شرکت‌کنندگان در دوره در آزمون پایانی پذیرفته شدند.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۷
باید نظارت دقیقی بر صدور گواهی‌نامه‌ها صورت گیرد