صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۴۳۰۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰

گروه هنر: یک تذهیب‌کار و نگارگر گفت: 55 سال است که در هنر تذهیب و نگارگری مشغول کار هستم، که بخشی اعزامی از آن به کار قرآنی اختصاص داشته است.

علی اشرف ‌قنبری، هنرمند تذهیب‌کار و نگارگر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) درباره فعالیت‌های اخیر خود چنین اطلاع‌رسانی کرد: هم‌اکنون یک نگارگری با محوریت حضرت علی(ع) در دست دارم که مراحل پایانی آن در حال طی شدن است. این اثر نگارگری را با محوریت این شعر؛ در کعبه شد پدید/ به محراب شد شهید، کار کرده‌ام.

وی افزود: چندی پیش نیز اثری دیگر با محوریت معراج پیامبر(ص) نگارگری کردم. این اثر در کتاب «غدیر خم» که چندی پیش توسط انتشارات نگار به بازار ارائه شد، آمده است. در همین کتاب نیز یک شمسه (یکی از بخش‌های هنر تذهیب که نشان دهنده خورشید است و در زیباسازی قرآن استفاده می‌شود) از من کار شده است.

این نگارگر: کار قرآنی کردن برای من افتخار است؛ افتخاری که طی 55 سال کار هنری از آن سیر نمی شوم. درباره هنر قرآنی همین اندازه بگویم که وقتی مشغول به کار روی یک اثر قرآنی هستم، به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم موضوعات مادی است، زیرا اگر به این مسئله فکر کنم معتقدم کیفیت کارم آسیب خواهد دید.

وی در انتهای خبر خود آورده است: خوشبختانه یا متاسفانه شکل کار من موزه‌ای است؛ یعنی امکان عرضه آن به خریداری شخصی وجود ندارد، زیرا قیمت آن بالاست، اما این اتفاق باعث نشده که من نگاهم به هنر اصطلاحاً بازاری شود.