صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۴۸۵۹
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶

گروه معارف: امام جمعه نوشین‌شهر عنوان کرد: باید مسئولان، با توجه به زیر ساخت‌های مذهبی آذربایجان غربی و تجهیز کردن مساجد و اماکن دینی، موجب تسهیل عبادت مردم مسلمان استان شوند.

حجت‌الاسلام محمد خانبابایی امام جمعه نوشین شهر، در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: نماز، در ساختار شخصیتی انسان تاثیر داشته و کسانی که با نماز انس دارند، دارای آسایش روانی هستند.

وی ادامه داد: اقامه نماز، موجب ترک معصیت و گناهان و در نتیجه اصلاح بسیاری از ناهنجاری‌های موجود در جامعه می‌شود.

وی افزود: نماز یک وظیفه فردی بوده و اقامه نماز در اول وقت، موجب توجه بیشتر به  اوقات شرعی و وقت‌شناسی و نظم در اعمال نماز گزار می شود.

حجت‌الاسلام خانبابایی با اشاره به دعوت قرآن به اقامه نماز تصریح کرد: کلام الله مجید، زنان و مردان مومن را در آیات خود به برپا کردن نماز دعوت کرده است.

وی بیان کرد: مشارکت و حضور  مردم، بالاخص نوجوانان و جوانان نوشین‌شهر، در مراسم و اعیاد مذهبی، چشم گیر و رضایت بخش می باشد.

امام جمعه نوشین شهر عنوان کرد: امید است با توجه بیشتر و عمل به اقامه نماز، برکت این امر الهی را هرچه بیشتر در جامعه اسلامی ایران شاهد باشیم.