صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۵۲۷۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: خانه قرآن اوره نطنز استان اصفهان، طرح 1451 را با حضور علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان، خانه‌ قرآن اوره نطنز با 10 نفر شرکت‌کننده اقدام به برگزاری طرح 1451 کرده است که این طرح پس از اطلاع‌رسانی بصورت حضوری، ثبت‌ نام و کلاس‌بندی شده و از ماه مبارک رمضان آغاز شد. بعد از اتمام سوره ملک در ماه رمضان پس از 10 روز تنفس حفظ و مفاهیم سوره مبارکه واقعه را شروع به کار کرده‌اند.
منبع تدریس این خانه قرآن، از منابع که در کانال اتحادیه فرستاده شده و تفسیر قرآن مبین است و مرور محفوظات به صورت شفاهی 1 جلسه در هفته انجام می‌گیرد.
مبحث فعلی تدریسی این خانه قرآن برای حفظ و مفاهیم آیه 40 سوره مبارکه واقعه است. کلاس روز های دوشنبه و پنج‌شنبه ساعت ۵ تا ۶ بعد از ظهر با مربی‌گری  زهرا اسدی از فارغ‌التحصیلان حوزه در حال برگزاری  است.
گفتنی است، این خانه قرآن نقاط قوت این طرح را فراگیر بودن، همکاری سیما و نقطه ضعف آن را عدم دسترسی  بعضی افراد به برنامه‌های سیستم عامل اندروید می‌داند.