صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۰۶۴۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸

گروه بین‌الملل: طرح‌های دولتی که برای ارتقای جایگاه زنان مسلمان در هند ارائه شده، تأثیر بسیار محدودی در بهبود وضعیت آنان داشته است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خانه فرهنگ ایران در بمبئی، کمیسیونی از سوی امور اقلیت‌های دولت مرکزی در سال 2012 با هدف پژوهش در مورد وضعیت اجتماعی زنان مسلمان تشکیل شد.
این کمیسیون پس از بررسی و تحقیق بر روی طرح‌های دولتی در مورد جایگاه زنان گزارشی را تهیه و تدوین کرد، اما این گزارش در زمان دولت پیشین (کنگره) به علت برخی ملاحظات سیاسی انتشار نیافت.
در این گزارش آمده بود که طرح‌های دولتی که برای ارتقای جایگاه زنان مسلمان ارائه شده، تأثیر بسیار محدودی در بهبود وضعیت آنان داشته است.
همچنین این گزارش می‌افزاید که مؤسسه آموزشی مولانا آزاد که متولی پرداخت وام تا سقف 50 هزار روپیه از سوی دولت مرکزی به مسلمانان بوده است، اعلام کرده است که مردان سه برابر زنان از این وام‌ها استفاده کرده‌اند.
رئیس پیشین مرکز مطالعات زنان (Veena Poonacha ) گفت: طرح‌های دولتی در مجموع خوب بودند؛ اما نحوه اجرای آنها بسیار ضعیف بوده و نمود عینی نداشته است.
جامعه مسلمانان به ویژه زنان در هند دارای مشکلات عدیده‌ای هستند و بیشتر طرح‌های ارائه‌شده به هیچ وجه نتوانسته است وضعیت آنان را بهبود بخشد.