به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام و المسلمین مردانپور، مدیر کل تبلیغ حوزههای علمیه امروز در دومین روز از گردهمایی رابطین کمیتههای استانی دبیرخانه همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش که در خانه معلم قم برگزار شد گفت: براساس اعتقادات ما، خداوند در راس همه امور و خالق و مربی همه عالم است و جانشینی خود را به پیامبر و ائمه واگذار کرده است.
وی با اشاره به اعتقاد شیعه در زمینه امامت که در زمان غیبت نیز با حضور ولی فقیه جامع الشرایط موضوعیت مییابد ادامه داد: زمانی ما شیعه واقعی هستیم که بتوانیم ارتباط مستقیمی را با این سلسله مراتب از طریق باور عمیق به ائمه(ع) و امامت ایشان حفظ کنیم و به جای اینکه در خطوط متفرق حرکت کنیم در مسیر صراط مستقیم توحید قرار داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغ حوزههای علمیه با تاکید بر آیات متعدد قرآن در تبیین صراط مستقیم و اینکه روایات راه ائمه(ع) را تنها صراط مستقیم به سوی توحید میدانند تصریح کرد: حرکت در مسیر صراط مستقیم، رمز شیعه بودن است و نتیجه این کار نیز داشتن توان فکری و اندیشهای و توان احساسی و قلبی به صورت توامان است که عامل ایجاد ارتباط میان انسان و خدا می شود.
مردانپور با اشاره به نقش خطیر و رسالت اصلی معلمان و بدنه آموزش و پرورش در تربیت دانشآموزان عنوان کرد: اگر یک مربی و معلم نتوانست حلقه وصل میان دانشآموز و خدا شود میل به فرقههای انحرافی و کاذب در افراد ایجاد می شود و قدرت معرفتی و احساسی دانشآموز در مسیر نادرست صرف خواهد شد لذا مسئولیت رابطین کمیتههای استانی به عنوان حلقه واسط میان آموزش و پرورش و حوزه سنگین است.
مدیرکل تبلیغ حوزههای علمیه اظهار کرد: جایگاه و عظمتی که خداوند به مبلغان و دعوتکنندگان انسانها به دین داده است بی نظیر و تعابیر روایات در این مسئله بسیار عجیب است زیرا کار پیامبر و ائمه نیز همین ابلاغ و هدایت مردم به سوی خداست و کار معلم نیز در ادامه مسئولیت آنان است.
مردانپور با اشاره به اجرای طرح امین در دو هزار مدرسه تصریح کرد: آموزش و پرورش یکی از دغدغهمندترین و مذهبیترین قشر است که هدف خود را رساندن دانشآموز در مسیر توحید به سوی خدا میداند به همین دلیل وقتی طرح امین راهاندازی شد صدای رسانه های بیگانه و ضد انقلاب در آمد و علیه آن مواضع خشمآلود گرفتند.
مدیر کل تبلیغ حوزههای علمیه خواستار تقویت فعالیت این مدارس شد و با اشاره به فعالیت هزار و 966 مبلغ در مدارس تصریح کرد: بسیاری از این مبلغین با فضای طلبگی وارد مدارس میشوند از این رو نیازمند کمک رابطین در آموزش و پرورش هستند.
مردانپور با بیان اینکه متوسط ماهیانه دریافتی طلاب مستقر در مدارس امین 250 هزار تومان است عنوان کرد: ما با حداقل بودجه و به صورت قطره چکانی طرح امین را در مدارس اجرا میکنیم.
وی با اشاره به ثبت نام 4 هزار طلبه برای اجرای طرح امین بیان کرد: ما مدعی نیستیم که حوزه به تنهایی و آن هم با یک مبلغ می تواند کارهای زیادی انجام دهد لذا اجرای موفق این طرح در گرو همکاری کادر مدرسه با مبلغ است.
مردانپور با توجه به حساسیت های مذهبی و فعالیت فرق و مذاهب مختلف در برخی استانها عنوان کرد: حوزه در زمینه فرق و مذاهب استادان برجسته ای دارد که به بیش از صد استاد توانمند می رسند و به خصوص در مناطق آسیبپذیر امکان اعزام استادان را داریم و در صورتی که استانها درخواستی در این زمینه داشته باشند ما آمادگی اعزام مبلغ و استاد را داریم.
مدیر کل تبلیغ حوزههای علمیه با اشاره به فعالیت 25 مدرسه امین نوع یک در خوزستان، افزود: در این نوع مدارس، حداقل یک مدرسه در طول هفته دو مبلغ و روحانی در اختیار دارد و جزء موفقترین استانها در این زمینه است.
مدیرکل تبلیغ حوزههای علمیه با بیان اینکه در کمیته شورای عالی آموزش و پرورش، رسمیت یافتن مدارس امین مورد تصویب قرار گرفته است اظهار کرد: این مسئله برای تصویب نهایی باید به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه شود که در دوره وزیر جدید این کار انجام خواهد شد.
یادآور می شود گردهمایی رابطین کمیتههای استانی دبیرخانه ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش روزهای اول و دوم شهریور ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش برگزار شد که در این گردهمایی علاوه بر رونمایی از سامانه همگام اعضای شرکت کننده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بازدید و با آیت الله العظمی حسین نوری همدانی نیز دیدار کردند.