صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۴۱۸۸
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدتی است که منزل شهید آیت الله مدرس به همت دارالقرآن امام علی(ع) پس از بازسازی به دارالقرآن تبدیل شده است و در برخی از روزهای هفته میزبان جلسات قرآن اساتید کشور است و روزگذشته یکی از نوادگان این شهید به منزل پدربزرگ بازگشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی مدرسی، نوه شهید آیت الله مدرس ضمن حضور در خانه موزه و دارالقرآن شهيد مدرس با مشاهده فضا و احيای خانه پدربزرگش، پس از گذشت هشتاد سال از شهادت ایشان، از مسئولان دارالقرآن امام علی(ع) تشكر كرد.
وی با بیان اینکه از حدود 7 سالگی(حدود سال 1321) به این منزل می‌آمده است، درباره سرگذشت خانه بعد از شهادت پدربزرگش گفت: این خانه در اختیار خانواده آقای سیداحمد کتابچی بود و در آن زمان چند بار به این محل آمده بودم.
دكتر مدرسی وقتی متوجه شد بخشی از فعالیت‌های موزه به عنوان دارالقرآن استفاده می‌شود، به محل برگزاری جلسه قرآن هفتگی موزه اشاره کرد و افزود: این همان اتاقی است که شهید مدرس میهمانانش را به حضور می‌پذیرفت. در همین اتاق بزرگ بوده که رضاخان، در  زمانی که سردار سپه بود ،پس از چندین بار تقاضا به حضور مدرس می‌آید و با لحن تند و صریح شهيد مدرس رو به رو می‎شود و آزرده بر می‌گردد و در همین خانه بوده که خدیجه بیگم دختر شهيد مدرس را در شب دستگیری، دنده‌اش را شکستند.
مدرسی که تمام عمرش را صرف مطالعه و بررسی زندگی و آثار شهید مدرس کرده است؛ در این بازدید خاطراتی از شهید مدرس درباره مقاطع تاریخی مختلف و زندگی مدرس بیان کرد. وی ضمن بیان خاطراتی گفت: آيت الله پسنديده فرمودند من و برادرم امام خمينى(ره) مدت ٢١ روز در اين منزل ميهمان شهيد مدرس بوديم.
در اين بازديد كه حجت الاسلام مسيح مهاجرى مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی نيز حضور داشت، دكتر على مدرسى به شرح تأليفات خود در تاريخ سياسى و زندگانى شهيد مدرس پرداخت و در پايان تعدادى از اين كتاب‌ها ازجمله مدرس شهيد نابغه ملى و مرد روزگاران را به خانه موزه شهيد مدرس تقديم و در خاتمه دفتر يادبود را نيز امضاء كرد.