صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۵۰۰۰
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ساختمان جدید بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در روستای دستجرد استهبان روز گذشته، چهارم شهریورماه افتتاح و راه‌اندازی شد.


مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن عترت و بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: ساختمان جدید این مؤسسه روز گذشته، چهارم شهریورماه با حضور حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه و دیگر مسئولان و اعضای شورا و دهیار و مردم قرآن دوست روستای دستجرد استهبان استان فارس افتتاح و راه‌اندازی شد.
وی با اشاره به دوره‌هایی که در این مرکز برگزار می‌شود، اضافه کرد: دوره‌‌های روزانه حفظ قرآن، مهد و پیش‌دبستانی و کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، حفظ، مفاهیم و تدبر در قرآن در این مرکز انجام می‌شود.
شهسوار اضافه کرد: این ساختمان در زمینی که به همت شورا و دهیار روستای دستجرد به بیت‌الاحزان هدیه شود و سپس با حمایت آنها و جمعی از خیرین در زیر بنای 140 متر مربع در یک طبقه باخته شد.
وی با اشاره به اینکه این ساختمان دارای چهار اتاق است، اظهار کرد: مقرر شد که این مجموعه طی دو نوبت صبح و عصر به قرآن‌آموزان علاقه‌مند خدمت‌رسانی کنند. همچنین دوره‌های مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه دستجرد ویژه بانوان و آقایان است.
شهسوار عنوان کرد: پیش از این نیز دوره‌های قرآنی مؤسسه بیت‌الاحزان در محلی دیگری برگزار می‌شود که با وجود افتتاح این ساختمان از مهرماه قرآن‌آموزان به این مرکز منتقل می‌شوند.
وی بیان کرد: همچنین 10 نفر از بانوان علاقه‌مند به حضور در دوره حفظ تخصصی دو سالانه، در این طرح ثبت‌ نام کردند که با توجه به مشکلات مکانی هنوز امکان آغاز دوره نبود و با وجود افتتاح این ساختمان این دوره نیز در آینده نزدیک آغاز می‌شود.