صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۵۴۰۲
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران گفت: تحقق اهداف طرح تربیت حافظان قرآن کریم، برنامه اصلی این اداره ات که با قوت آن را پیگیری خواهیم کرد.

بهمن پزشکی، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه با آمادگی کامل در انتظار آغاز اجرای طرح تربیت حافظان در سطح منطقه هستیم، اظهار کرد: تمامی برنامه‌ها در این زمینه آماده و مهیا شده است.

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران ادامه داد: برای اجرای طرح تربیت حافظان در سطح منطقه اهداف زیادی را در نظر گرفته‌ایم که دستیابی به این اهداف از برنامه‌های اصلی این اداره است.

پزشکی با بیان اینکه هم‌اکنون جلسات هماهنگی با مربیان طرح در حال برگزار است، تصریح کرد: تربیت قرآن‌آموزان در زمینه حفظ قرآن کریم و دستیابی حقیقی به این امر، مهمترین هدف از اجرای طرح تربیت حافظان قرآن در منطقه است.

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران در پایان تصریح کرد: امیدوار هستیم با عنایات خداوند متعال بتوانیم با تربیت قرآن‌آموزان، ایشان را برای رسیدن به سبک زندگی مناسب با آموزه‌های قرآنی مهیا کنیم.