صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۶۶۱۱
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۸

‌‌گروه جامعه: نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف ضمن رونمایی از اپلیکیشن سامانه غیرحضوری موقوفات کشور، بیان کرد: خوشبختی جامعه امروز در گرو ترویج فرهنگ و معارف قرآن، اهل بیت(ع)، و فرهنگ وقف است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور جمعی از اصحاب رسانه امروز چهارشنبه در ساختمان مهر این سازمان برگزار شد.

حجت‌‌الاسلام محمدی در ابتدای این نشست با اشاره به انتظارهای خود از اصحاب رسانه گفت: سازمان اوقاف در سه حوزه قرآن، وقف و بقاع متبرکه فعالیت دارد و انتظار ما این است که خبرنگاران و اصحاب رسانه فرهنگ و معارف قرآن و فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) و در نهایت فرهنگ وقف را ترویج و تبلیغ کنند.

وی ادامه داد:  قرآن، عترت و وقف هر کدام از احکام الهی هستند که از پیش از اسلام وجود داشته و پیغمبر اکرم(ص) این حکم را تایید کرد‌ه‌‌اند. فعالیت در این سه زمینه، به یک جریان سیاسی و فرهنگی اختصاص ندارد و ترویج آن باعث تامین خیر دنیا و آخرت هر فردی است.

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه متاسفانه نتوانسته‌ایم سرور و شادی اهل بیت(ع) را تبلیغ کنیم، افزود: اگر سراسر جامعه بشری با حسن نیت و صداقت باشد، گرفتاری‌های تمام جهان برطرف می‌شود و شادی در جامعه رواج می‌یابد؛ چرا حدود 6 سال است که عراق، سوریه و امثال آن درگیر جنگ هستند؟ چون آن‌ها که درباره حقوق بشر صحبت می‌کنند، صادق نیستند.

نماینده ولی‌فقیه در ‌سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: وقف سرمایه‌ای است که در آن هر فردی به فکر سرنوشت دیگران است. به‌طور مثال سرمایه‌ای از سوی واقفی، وقف شده و بعد از دوازده نسل همچنان ماندگار مانده است. اگر فرهنگ وقف را کنار بگذاریم و هرکس به فکر خود باشد، وقفی شکل نمی‌گیرد. واقف در واقع یاد و نام خود را باقی نگه می‌دارد و ثمره‌های وقف ماندگار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با بیان اینکه امروز در کشور ۱۳۳ بیمارستان موقوفه داریم، گفت: همزمان با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید یکی از نیاتی که داریم تهیه نوشت‌افزار و وسایل دانش‌آموزان با کمک خیرین است و از خبرنگاران انتظار داریم این موضوع را اطلاع‌رسانی کنند.

در ادامه این مراسم مسعود رحمتی، مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: در سازمان اوقاف سه ماموریت اصلی قرآن، بقاع و موقوفات را پیش می‌بریم. اهمیت دو موضوع قرآن و بقاع متبرکه به عنوان دو ثقل اکبر بر کسی پوشیده نیست و امامزادگان خود مرکز جذب دل‌ها هستند و از سال ۸۸، کار چشمگیری را برای آبادانی بقاع انجام داده‌ایم.

مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: این سازمان طبق بیانات مقام معظم رهبری به موقوفات نوین روی آورده است و ما امروز بحث ایجاد موقوفات در حوزه علم و فناوری را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و در راستای مشکلات روز جامعه برنامه‌های خود را پایه‌ریزی کرده‌ایم.

رحمتی عنوان کرد: از سال ۱۳۸۹ تا سال ۹۶ میانگین موقوفات، ۲۵۰۰ موقوفه در هر سال بوده است. ما امروز در راستای فناوری هسته‌ای، بیمارستان‌های سرطان و امثال آن فعالیت‌های بسیاری را در دستور کار خود قرار داده‌ایم که در این عرصه با تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف مشارکتی از رسانه‌ها انتظار داریم ما را یاری کنند.

به گزارش ایکنا، در پایان این مراسم از چند دستاورد سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه فناوری‌های اطلاعات و فضای  مجازی ازجمله اپلیکیشن سامانه غیر حضوری موقوفات کشور، سامانه جامع اطلاع‌رسانی و تولیدات سازمان اوقاف و همچنین مرکز تماس تلفنی احسان با شمار 2529 رونمایی شد.