صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۷۶۲۶
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴

گروه بین‌الملل: یک پژوهشگر مصری اخیرا در پایان‌نامه‌ خود به موضوع جهل و جاهلان در قرآن پرداخته و این تعابیر را از نگاه قرآن بررسی کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «صدی البلد»، تهامی عبدالحی انور اسماعیل، پژوهشگر و رئیس گروه ادبیات و نقد دانشکده زبان عربی دانشگاه الازهر شعبه «اسیوط» مصر پایان‌نامه‌ای با عنوان «تصویرسازی قرآن از جهل و جاهلان» ارائه داد و این پایان‌نامه با درجه ممتاز پذیرفته شد.

این پژوهشگر مصری در گفت‌و‌گو با صدی البلد گفت: در این پایان‌نامه تلاش شده است تصویرسازی قرآن از جهل و افراد جاهل تبیین شود و در عین حال زیبایی و دقتی را که قرآن در بیان این صفات به کار برده است، نیز نشان داده شود تا در نهایت به قدرت هنری، خلاقیت و نحوه توصیف قرآن از این تعابیر پی ببریم.

وی افزود: رواج جهل و نهادینه‌شدن آن در هر جامعه‌ای، آینده‌ بدی به دنبال خواهد داشت و به نشر فساد، فتنه و فسق و فجور منجر خواهد شد.

تهامی عبدالحی انور اسماعیل تصریح کرد: از جمله مواردی که قرآن کریم در مورد آنها صفت جهل را به کار می برد، مقام نکوهش است که از جمله این نکوهش‌ها را می‌توان در داستان قوم لوط دید.