صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۸۲۵۸
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳

گروه بین الملل: علیرغم گزارش فرستاده سازمان ملل به میانمار و گزارش پژوهشگران دانشگاه هاروارد درباره جنایت‌های جنگی میانمار علیه مسلمانان، دولت صهیونیستی همچنان به تجهیز نیروهای نظامی میانمار ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه صهیونیستی haaretz؛ در روزهایی که خشونت دولت میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در این کشور به اوج خود رسیده است، موضع وزارت جنگ رژیم اسرائیل که همچنان بر مسلح کردن نیروهای نظامی میانمار پافشاری می‌کند، تغییری نکرده است.

یکی از مسؤولان شورای نظامی میانمار در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ برای خرید تجهیزات نظامی به اسرائیل سفر کرد و نمایندگان او با «رووین ریولین»، رییس‌جمهور اسرائیل و همچنین مسوولان نظامی این رژیم دیدار کردند.

«میشل بن باروخ»، رئیس شعبه صادرات امنیتی در اسرائیل نیز تابستان گذشته به میانمار سفر کرد که طی این سفر مسؤولان شورای نظامی میانمار اعلام کردند که از اسرائیل قایق‌های جنگی خریداری کرده‌اند.

كميساریای عالي پناهندگان سازمان‌ملل روز گذشته اعلام كرد كه تعداد آوارگاني كه از كشتار در استان «راخين» در غرب ميانمار گريخته و طي روزهاي اخير روانه بنگلادش شده‌اند، از مرز 75 هزار نفر عبور كرده است.

ميانمار طي يك هفته گذشته به‌ خاطر اقداماتش در استان راخين، هدف انتقادهاي شديد از سوي نهادهاي حقوق بشري، سازمان ملل و برخي كشورهاي جهان قرار گرفته است/.