صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۱۴۴۲
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹
مدیرکل آیسسکو اعلام کرد؛

گروه بین‌الملل: عبدالعزیز بن عثمان التویجری اظهار کرد: سهم هزینه تحقیقات علمی در بیشتر کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی از یک درصد فراتر نمی‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «صوت الامة»، «عبدالعزیز بن عثمان التویجری»، مدیرکل سازمان علوم، فرهنگ و آموزش اسلامی(ISESCO) طی سخنانی در نخستین اجلاس اسلامی علوم و فن‌آوری در شهر «آستانه»، پایتخت قزاقستان گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه علم، فناوری و نوآوری به‌ عنوان سنگ بنای اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد جوامع پیشرفته، به توسعه پایدار کشورهای عضو کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به این که سهم هزینه تحقیقات علمی در اکثر کشورهای اسلامی از یک درصد فراتر نمی‌رود، گفت: ما نیازمند بازنگری و اصلاح سیاست‌های علمی و افزایش سهم هزینه‌های دولتی در تحقیقات و پژوهش‌های علمی و بازنگری برنامه‌های درسی با نگاه به توسعه علم و فن‌آوری و نوآوری هستیم.

التویجری در ادامه بر ضرورت رفع مشکلات و چالش‌های آموزشی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به ویژه با توجه به افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان جوان که از لحاظ فنی و علمی به خوبی آموزش ندیده‌اند، تأکید کرد.

مدیرکل سازمان اسلامی آیسسکو اظهار کرد: تکیه بر مکانیسم‌های آموزشی مبتنی بر توسعه علم و فن‌آوری در مراحل اولیه آموزش، یک ابزار ضروری برای بهره‌بری از منابع انسانی به‌ عنوان عنصر اصلی پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و همسویی با پیشرفت‌های جهان معاصر و آینده است.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی کرسی آیسسکو در حوزه علوم و فن‌آوری و نوآوری در آکادمی ملی علوم شهر «آلماتی» قزاقستان، از سران و رهبران کشورهای شورهای عضو سازمان همکاری اسلامی خواست تا با همکاری و هماهنگی علمی میان خود برای پیشرفت علمی و فن‌آوری به‌عنوان رکنی اساسی در سیاست‌های ملی و عرصه‌ای پویا برای فعالیت‌های اسلامی مشترک، اقدام کنند/.