صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۲۲۲۵
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
ناصر فیض مطرح کرد:

گروه ادب: مدیر دفتر طنز حوزه هنری با اشاره به برگزاری جشنواره هجونویسی در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: شعرا می‌توانند در قالب هجو، به نحوی هنرمندانه به دشمن لطمه بزنند.

ناصر فیض، دبیر جشنواره هجونویسی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تاکید بر اینکه مضامین احادیث و آیات را باید با ظرفیت زبان فارسی و با استفاده از هنر شاعرانه به شعر بدل کرد، گفت: این اقدام بسیار ارزشمند است. با تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت سرایش هجو، این جشنواره را برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه هجو در نظر عقلا خوشایند نیست، اظهار کرد: منظور رهبر معظم انقلاب هجو دشمنان بود. در هجو این امکان وجود دارد که کلمات سخیف و توهین به افراد وارد شود که این موضوع مورد پسند ما نیست و نمی‌خواهیم در جامعه رواج داشته باشد، ولی می‌توانیم در این قالب به دشمن شعار کوبنده دهیم.

فیض تاکید کرد: شعر هجو به نوعی شعار کوبنده به دشمن است و اشتباهات دشمن را باید از این طریق مفتضح و رفتار ناصحیح وی را هجو کنیم. متاسفانه از این قالب شعری به نادرستی تعبیر می‌شود و تصور می‌شود که رهبر معظم انقلاب به این موضوع تاکید داشته‌اند که در همه موارد به هجو بپردازیم و بسیاری از افراد می‌گویند قالب‌های زیادی وجود دارد، چرا هجو؟

مدیر دفتر طنز حوزه هنری اظهار کرد: منظور از این رویکرد، هجو دشمن است که کاری شایسته و پسندیده به شمار می‌آید. شعرا باید بتوانند به دشمن با صورتی هنرمندانه لطمه وارد کنند؛ کوبیدن دشمن به این معنی است که اشکالات و نقاط ضعف او را بیان کنیم و در قالب هنری بیاوریم. شعرا باید رفتار نامناسب دشمن را به شعر بدل و آن را فاش کنند.