صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۳۶۶۷
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: عضو مجمع فعالان قرآنی دهه هفتاد شهرستان قائم‌شهر به سمت ریاست گروه پژوهش آموزش و پرورش مازندران منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طی حکمی از جانب مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، محمدحسین قرایی، حافظ کل قرآن کریم و عضو مجمع فعالان قرآنی دهه هفتاد شهرستان قائم‌شهر به عنوان رئیس گروه پژوهش آموزش و پرورش مازندران منصوب شد.

همچنین، در مراسم تودیع و معارفه رئیس گروه پژوهش آموزش و پرورش استان مازندران، از خدمات هما رضایی تقدیر و محمدحسین قرایی به عنوان رئیس جدید گروه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان منصوب شد.

محمد قنبری، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مازندران در این مراسم گفت: از همکار شایسته و فرهیخته سرکار خانم رضایی نهایت سپاس را داریم که در دوران خدمت خود منشأ خدمات ارزنده‌ای بوده است.

قنبری تصریح کرد: جانشین ایشان یکی از پژوهشگران جوان و پرانرژی بوده و با تخصصی که دارد، ان‌شاءالله در رشد و شکوفایی این واحد خدمات قابل توجهی خواهد داشت.