صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۳۸۲۵
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود از برگزاری برنامه‌های فرهنگی در هفته دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود از برگزاری برنامه‌های فرهنگی به‌مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

وی ادامه داد: بزرگداشت هفته دفاع مقدس یادآوری و مرور مداوم و مستمر آن غنای فرهنگی است که در یک دوره سخت هشت ساله برای کشور ما به‌دست آمده و می‌تواند پشتوانه عملی و نظری استواری برای آینده این ملت باشد.

ابراهیمی بیان کرد: امروز مسئولیت و وظیفه ما تلاش در جهت انتقال صحیح مفاهیم و ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان انقلاب است.

وی خاطر‌نشان کرد: که امسال با توجه به فرارسیدن ماه محرم و هفته دفاع مقدس برنامه های فرهنگی، تبلیغی از سوی این موسسه فرهنگی در سطح شهرستان ازجمله برگزاری کارگاه روایتگری، برگزاری ایستگاه صلواتی، برگزاری نمایشگاه فرهنگی، دیدار با خانواده شهدا، شرکت در مراسم هفته دفاع مقدس، اکران فیلم‌های مربوط به دفاع مقدس، برگزاری مسابقه فرهنگی در این زمینه، برگزاری مسابقات ورزشی فضای مجازی و جلسه قرآن و سخنرانی برگزار خواهد شد.