صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۵۶۱۹
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴

گروه بین‌الملل: یکی از پروژه‌های تئاتر دانشگاه آیووا بر نمایش تجربه‌های زندگی مسلمانان در ایالت آیووای آمریکا تمرکز دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه The Gazette؛ آمفی تئاتر «هنچر» دانشگاه آیووا آماده میزبانی پروژه‌ای برای شناخت بیشتر مسلمانان و فرهنگ اسلامی می‌شود.

9 دانشجوی دانشگاه آیووا در سراسر این ایالت در حال جمع‌آوری داستان‌های مسلمانانی هستند که در ایالت آیووا زندگی می‌کنند.

این دانشجویان با ثبت‌نام در برنامه مطالعاتی مستقل دپارتمان تئاتر دانشگاه آیووا، در فصل پاییز با 30 تا 50 مسلمان از سنین مختلف که در مناطق شهری و روستایی این ایالت زندگی می‌کنند، مصاحبه می‌کنند.

آن ماری نست، مدیر این پروژه و استاد تئاتر دانشگاه آیووا می‌گوید: از این مصاحبه‌ها یک تئاتر مستند که کلاژی از تجربه مسلمانان در آیووا است تولید خواهد شد که مبتنی بر داستان‌های منحصربه‌فرد مسلمانان است.

دانشجویان در فرآیند رونوشت برداری از مصاحبه‌ها و ساخت یک نمایشنامه بر اساس آن‌ها، همکاری می‌کنند. نست و دستیارش نیز فرآیند را به اتمام خواهند رساند و با برگزاری کارگاه‌های بررسی متن در طول زمستان در بهار آینده این نمایش را به روی سن خواهند برد.

نست می‌گوید: این پروژه حاصل همدردی است. من در زمان حادثه یازدهم سپتامبر در نیویورک بودم و این حادثه تأثیر عمیقی بر من داشت. بسیار طاقت‌فرسا بود وقتی می‌دیدم که دوستان و همسایگان مسلمانم به ناگاه، دشمن تلقی شدند. این تجربه هرگز مرا ترک نکرد و با شرایط سیاسی امروز فکر می‌کنم که باید به شیوه‌ای که می‌توانم به حل این مسئله کمک کنم.

وی امیدوار است که با این پروژه هم به مسلمانان فضای بیشتری برای رساندن حرف‌های خود بدهد و هم دانشجویانش قدرت مستندسازی را درک کنند.

نست با توجه به شرایط موجود در جامعه آمریکا گفت: هرچه ما بیشتر بتوانیم نمای واقعی‌تری به دست بدهیم و بهتر نشان دهیم که مسلمانان کشور ما چه کسانی هستند و رویاها، ترس‌ها و داستان‌های آن‌ها چیست، بهتر است/.