صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۸۷۵۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹

گروه بین‌الملل: مبلغان و وعاظ آیین‌های اسلام، یهودیت و مسیحیت در کنار یکدیگر و به صورت مسالمت‌آمیز در فرودگاه‌های پاریس به تبلیغ دین و انجام شعایر دینی و همیاری به مسافران اقدام می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل ازپایگاه خبری «freepen.co/arabic»؛ مبلغان اسلام، یهودیت و مسیحیت به صورت مسالمت‌آمیز در فرودگاه‌های پاریس به ترویج و برپایی شعائر دینی اقدام می‌کنند.

این فعالیت‌ها نه تنها شامل دعوت مردم به احیای شعایر دینی می‌شود، بلکه کمک به مسافران، تعامل با کارکنان و همراهی خانواده‌های در حوادث اضطراری را نیز شامل می‌شود.

به عنوان نمونه در فرودگاه «شارل‌ دوگل» پاریس، راهروهای منتهی به اماکن عبادی هر سه دین وجود دارد و واعظان در این اماکن مشغول به فعالیت و انجام شعایر دینی هستند و مسافران روزانه از نزدیک با فعالیت آنان آشنا می‌شوند.

«فیلیپ فانیست»، کشیش مسیحی در خصوص فعالیت این سه گروه می‌گوید: ما با همکاری و یاری‌رسانی به مردم و برقراری ارتباط با هزاران نفر از مسافرانی که به این فرودگاه می‌آیند، مسیر صحیح زندگی را به آنان نشان می‌دهیم.

«مویز لوین»، خاخام یهودی نیز درباره این همکاری‌ها بیان کرد: ما با رفتار صادقانه و اطمینان‌بخش، سعی می‌کنیم به مسافران در زمینه امور دینی و زناشویی کمک‌رسانی می‌رسانیم.

«حازم شافی»، مبلغ مسلمان نیز درباره این اقدام مشترک گفت: ما بدون تعصب‌ورزی بر هیچ گرایش دینی در صدد مساعدت افرادی هستیم که خواستار رسیدن به آرامش هستند. مسافران از این اقدام متعجب شده و با واعظان به گفت‌وگو می‌پردازند و هر سوالی که می‌خواهند از ما می‌پرسند.

این مبلغ مسلمان تصریح کرد: واعظان بدون تعصب دینی، با یکدیگر دائما در ارتباط بوده و درباره موارد پیش‌آمده گفت‌وگو می‌کنند.

وی در پایان، بازگشت پیکرهای افراد به کشورهای اصلی خود را امری ناراحت‌کننده برای واعظان و مبلغان ادیان دانست و گفت: ما با نزدیکان و و بستگان این افراد همبستگی می‌کنیم و به آن‌ها کمک کنیم که بر این مصیبت فائق آیند/.