صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۱۲۲۵
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴
جبار آذین:

گروه هنر: یک مدرس سینما گفت: «دریاچه سینما» سفر معنوی از درون به برون و به میان آدمیان و پرسه عارفانه در فضای دنیاهای واقعی و ماوراء است.

جبار آذین، منتقد و مدرس سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) فیلم دفاع مقدسی «دریاچه ماهی» را فیلمی زیبا و لطیف توصیف کرد و گفت: در اوضاع نابسامان سینمای ایران و وجود انواع انحراف و معضل سینمایی، وقتی فیلم‌های با ارزش و با محتوایی مانند «دریاچه ماهی» ساخته می‌شوند که از زد و بندهای ناسالم فاصله داشته و حرفی برای گفتن دارند، تماشاگر سینمای ایران امیدوار می‌شود که هنوز هستند فیلمسازان سلامت‌اندیشی که با صبر و مقاومت فیلم‌های سالم بسازند.

وی افزود: شاید بخشی از آثار با محتوا و انسان‌ مدار سالم از نظر ساختار هنری و سینمایی عالی و شاهکار نباشند، اما همین اندازه که مخاطب را فریب نمی‌دهند و سینما و فرهنگ و جامعه را به فساد نمی‌کشانند و به درستی به زبان سینما بامخاطب سخن می‌گویند، محترم و ارزشمندند.

این مدرس سینما درباره کارگردان «دریاچه ماهی» چنین اظهار کرد: مریم دوستی فیلمساز جوان و مستعد کشور در نخستین ساخته سینمایی بامحتوا و ارزش محور خود، اندیشمند، توانا و متعهد ظاهر شده است. «دریاچه ماهی» در کنار مضامین خوب خود و نگاه متفاوت به زندگی و مجاهدات رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس و پس از آن، سرشار از لحظه‌ها، رخدادها و داستانک‌های هدفمند ارزشی، انسانی و اخلاقی است. روایتی تازه و متفاوت از تنهایی‌ها، دلگرمی‌ها، دلمشغولی‌ها و عاشقانه‌ها و گذران زندگی رزمندگان دوران دفاع مقدس، جانبازان و بازماندگان آنها، از منظر انسانی، تاریخی و اجتماعی، چارچوب و شمایل محتوای «دریاچه ماهی» را شکل بخشیده است.

وی درباره ویژگی عاشقانه و عارفانه این فیلم دفاع مقدسی هم چنین تصریح کرد: سفر معنوی از درون به برون و به میان آدمیان و پرسه عارفانه در فضای دنیاهای واقعی و ماوراء از دریچه نگاه شاعرانه، هنرمندانه و زنانه و ارائه تصاویری از عالم معنا و معنویت در کنار نمایش روزهای زندگی قهرمان و دیگر آدم‌های قصه فیلم، تجربه دوستی را دیدنی کرده است. «دریاچه ماهی» از سوی مخاطبان سینمای انسانی و آگاه از پشت و روی واقعیت‌ها و آرمان‌های دفاع مقدس، خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و گروهی از رسانه‌ها و اهل هنر و قلم، در کل اثری مقبول، شریف و مطلوب محسوب می‌شود.

آذین در انتها تاکید کرد: مریم دوستی با گزینش موضوع دفاع مقدسی و نمایش علاقه خود به مفاهیم ارزشی و معنوی و روایت لطیف و سینمایی داستان تاثیر گذار فیلم «دریاچه ماهی»، گام نخست حضور خود در سینمای حرفه‌ای را با وقار و اعتماد و هدفمند برداشته است. «دریاچه ماهی»، فیلمی محترم، ارزشی ، آرمانی و اخلاق‌مدار و شروعی امیدوارانه از یک فیلمساز جوان با ذوق در عرصه سینمای حرفه‌ای ایران و اثری متعهدانه در تداوم حیات سینمای دفاع مقدس و مقاومت است.