صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۳۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

گروه بین‌الملل: یک گروه تازه تأسیس مقابله با اسلام‌هراسی در دانشگاه ایندیانای پنسیلوانیا در آمریکا با مراسم اقامه نماز جماعت مسلمانان که با حضور غیرمسلمانان برگزار شد، آموزش‌هایی را در مورد اسلام و مقابله با نفرت دینی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری The Penn؛ این گروه مقابله با اسلام‌هراسی با نام «متحد علیه اسلام‌هراسی» به سرپرستی «کریستین بیکر»، استاد تاریخ دانشگاه ایندیانای پنسیلوانیا راه‌اندازی شده است.

بیکر می‌گوید: ما در این دانشگاه جمعیت بزرگی از مسلمانان داریم که این جمعیت برای شهر کوچکی در غرب پنسیلوانیا، بزرگ است. ما می‌خواهیم دانشجویان مسلمانمان در اینجا احساس راحتی کنند.

وی افزود: تصمیم داریم که برنامه‌های بیشتری از این قبیل برگزار کنیم تا دانشجویان مسلمان بیشتر دیده شوند و فرصت پیدا کنند که در مورد اسلام برای دیگران توضیح دهند.

بیکر به هنگام مطالعه در مورد تاریخ خاورمیانه و «میشله سندهوف»، دستیار وی به هنگام مطالعه در مورد تاریخ مسلمانان در ارتش آمریکا، ترغیب به تشکیل این گروه برای مقابله با اسلام‌هراسی شدند.

گروه آن‌ها در تازه‌ترین اقدام، با برگزاری نماز جماعت، فضایی فراهم کرد تا دانشجویان بیشتر در مورد مسلمانان بدانند.

پیش از این نیز آن‌ها با برپایی یک راهپیمایی وحدت علیه جرائم ناشی از نفرت علیه اقلیت مسلمانان، اعتراض خود را به سیاست‌های ترامپ، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا اعلام کرده بودند.

گروه متحد علیه اسلام‌هراسی با همکاری سازمان دانشجویان مسلمان فعالیت می‌کند و در آینده نیز برنامه‌های دیگری برای رسیدن به اهداف خود در مقابله با اسلام‌هراسی اجرا خواهد کرد/.